Bună.
Cred că dai izmene pe călător!
Nu mai fi disperată după el, lasă-l să te caute, să te abordeze!
Pa, pa.
Suntem programati biologic sa ne ****, ca sa perpetuam specia, asta e calea naturala a evolutiei, acest sentiment este primordial si greu de impotrivit, chiar si calugarii au probleme sa se abtina.
DECI
Ori e gay.
Ori nu e pregatit pentru o relatie.
Ori este calugar shaolin.
Ori are pe altcineva si nu vrea sa o insele.
Ori te crede urata cu spume atat de mult incat sa nu aiba nici o dorinta sexuala fata de tine cea ce e improbabil avand in vedere ca baietii ar *** orice, chiar si copaci ))
FUTETI-VA PENTRU PERPETUAREA SPECIEI! PENTRU STIINTA!
Eu spun sa ai spui acelesi colege sa-i spuna unei colege care are o prietena o cloega din anturajul celeilate prietene apropiate a lui ca e un mare tampit.Cu o fata se vb pe bune si fata in fata. Asta daca si te vede ca pe o potentiala Partiala partida de imperechere (Pardon )Relatie.
Eu cred ca nu ai ce pierde daca incerci cel putin sa vorbesti cu el sa vezi ce reactie are. Incearca sa vorbesti pe facebook, sa-l bagi in seama si sa vezi cum se comporta. Daca e ok, si-ti da semne continua. Daca nu, atunci lasa-l in pace, ca probabil nu este interesat.
O zi placuta!
Că un bărbat se uită aşa 3 secunde la o tipă şi îşi dă seama dacă e genul lui sau nu.
Cred ca e mai bine sa renunti. Ai facut primul pas, e suficient.E lumea plina de baieti!