| HappyyEndingg a întrebat:

Deci. Complicata problema am.

Am un prieten. super bun. El sta la sat, eu la oras. Daca ar fi la mine la liceu, ar fi super! Ideea e ca. ma place. De mai multe ori ne-am certat, din cauza ca eram geloasa, cand lui ii placea de altcineva. Si ne certam super rau. Nu vorbeam luni. Eh. Odata, l-am rugat sa uite de tipa de care ii place si sa se combine cu mine. Dupa aia, nu am mai vrut. am fost rea, stiu. da nu suportam sa-l vad cu altcineva. Si l-am intrebat de cine i-o placut mai mult, iar el nu m-a dat exemplu pe mine. Chiar daca el ma placea de la 10 ani. straight face. Imi placea de el, da distanta asta ma doboara. I-am zis pas. Ne vedem la o luna si ceva, la sfarsitu saptamanii [ poate ]. Daca ne vedem. Imi place de el. dar nu pot sau nu vreau sa fiu cu el. Dar sunt geloasa cand il place cineva. straight face Mie ca si cel mai bun prieten, chiar daca el nu stie asta. Pentru mine e. Oricand merg la el cu probleme si sa ma distrez...

Iar, Mie acum imi place de altcineva. Cu care nu pot sa o scot la capat nicicum. Anyway, ce sa fac?straight face Cum sa vorbesc cu el? [ el >-- prietenul meu ]. Imi place de el. sau nu? ca ma tampesc. straight face Sa ma combin cu el. sau nu? ce spuneti? :-ss

4 răspunsuri:
| D3vilAngel a răspuns:

Iti dau un sfat: Daca crezi ca nu merita lasa-l, asculta-ti inima big grin si vei face alegerea potrivita

| fllu07 a răspuns (pentru D3vilAngel):

Nu-ti asculta inima. ii cea mai amre prostie. nu gandi cu sentimentele, gandeste cu mintea. "inima ii nespus de inselatoare se de nedescris de rea. cine poate sa o cunoasca"

| LoCKeR a răspuns:

In primul rand trebuie sa te hotarasti daca il placi sau nu. apoi intreaba-l frumos daca te mai place(in cazul in care nu e combinat) si gasiti o cale sa va intalniti mi des. distanta nu trebuie sa fie o bariera intr-o relatie adevarata. iti doresc un happy-ending! happy

| Madalyna25 a răspuns:

Pai, daca ii spui nu ai nimic de pierdut! happy Il intrebi pe cine place, daca te place pe tine, daca are iubita... si tot asa etc. Si incercati sa petreceti mai mult timp impreuna, ca asa s-ar indragosti de tine pana peste cap, mai vorbiti la telefon... si mai vedeti si voi. Crede-ma merge! Funda? :* love struck