| cnvv a întrebat:

Deci.
Cred ca-mi place de o tipa care-i oarecum perversa (cred). Si cred ca a observat asta. A observat, in timupl orelor, cat de mult ma uit la ea, ca ii zambesc, ca (cel putin incerc) sa fac o conversatie cu ea. Faza-i ca si ea se uita la mine si-mi zambeste.
Zic ca-i oarecum perversa pentru ca, ei bine, asa am auzit. Si faza-i ca am si observat putin asta: isi ridica pantalonii in asa fel incat sa vad si eu (pentru ca are, intr-adevar, niste forme destul de atragatoare). Odata, inainte de ora de romana, am uitat sa scriu ceva la tema, asa ca i-am cerut caietul caietul. Atunci, ea a zis: "Sigur, ti-o dau... tema", dupa care a zambit, intr-un mod oarecum, ei bine, pervers.
Acum nu-mi pot da seama: chiar imi place de ea, sau simt doar o atractie fizica/sexuala?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| OoBunnyoO a răspuns:

Cand iti place de cineva, iti place pentru ca este vorba de atractie fizica/sexuala.

Daca nu poti spune ca stii persoana respectiva foarte bine din punctul de vedere al caracterului este vorba de atractie fizica.

| Dontsaygoodbye a răspuns:

Cred că e cazul să o cunoști mai bine ca să-ți dai seama de ce simți față de ea.