Hai sa iti spun o chestie pe care sunt sigura ca o stiai : baieti mai sunt! Ce rost are sa te tii de el, daca lui nici nu ii pasa de tine? E greu dar trece, nu se moare din asta sa stii. Ti-o spun din punctul de vedere al unei fete care o trecut de multe ori prin asa ceva. Ideea ta de a-l uita e foarte buna. Solutii sunt multe : sa iesi prin oras cu prietenii, sa nu asculti muzica trista, nu te ajuta cu nimic, sa fii indiferenta. Ai grija.
Pfffff nu te mai gandi la el gandeste-te la teme prietene shoping maluri si altele si despartete de el ce rost are saa iubesti pe cineva care nu te poate iubi la fel? ceau si bafta!
xoxo [ funda?]
Nu ai cum...baietii sunt toti la fel...si cred ca fiecare dintre noi asteapta un baiat can fireme, sa nu poata trai fara tine, dar nu cred ca exista
Daca se comporta asa nu cred ca mai are rost sa fii cu el, pentru ca iti faci singura rau. Cel mai bine ar fi sa incepi si tu sa il eviti si sa fii mai indiferenta sa vezi cum reactioneaza...
Si eu am fost in aceeasi situatie si e adevarat ca inca il mai plac dar am incercat sa il uit si am reusit nu te mai gandi la el si incet incet il vei uita