Probabil nu iti spune deoarece poate crede ca daca veti fii impreuna si apoi va veti desparti o sa va suparati unul pe celalalt si cum ai spus ca sunteti ca fratii poate tine la tine prea mult.
Poate nu iti spune nimic pentru ca e mai timid si nu are curaj, unii baieti prefera ca fetele sa faca primul pas. Dar mai exista o posibilitate, poate ii este teama. Daca veti fi impreuna si va iesi odata ceva urat, poate o cearta sau altceva si va despartiti veti strica prietenia frumoasa pe care ati avut-o inainte, poate nu va mai fi la fel.
Sigur te place mai mult decat ca o sora... Mergi mai departe, in sensul ca vorbeste cu el, dai de inteles ca vrei sa iesi cu el, DOAR cu el si daca vezi ca e mai timid si nu e sigur pe el sa faca primul pas, ia initiativa, sigur o sa-i convina Mult noroc amandurora
Ai uitat sa ne spui si cati ani aveti, dar daca el te-a facut si frumoasa dar si proasta, nici macar prostuta, atunci el sigur te iubeste, dar nici el nu prea stie ce sa faca mai departe. Tu iubeste-l linistita si plina de sperante pana cand se va mai dezmetici si el.
Da te place...cred ca e cel mai clar si de inteles respuns care l-ai primit este?
De ce sa ne barem joc de tine? Eu cred ca el te place (si eu sunt baiat) si de la 1 am inceput sa cred ceva, dar daca a scris numele tsu pe mana cred ca e clar di cum ai zis, aveti aceleasi gusturi deci in final DA cred ca te place