| AlecsLexx a întrebat:

Deci. Cum sa fac sa nu merg cu unforma la scoala? Nu intrebati de ce, ziceti doar cum.

P. S. Nu vreau raspunsuri de genu': Du-te cu unifroma, nu te duce cu unforma.

Eventual ceva scuze credibile ca sa nu trebuiasca sa.
Funda!

Răspuns Câştigător
| Klepto a răspuns:

Spune-le ca esti alergic la orice material in afara de bumbac egiptean, si daca vor sa te vada in uniforma sa-ti faca ei una.

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

S-a rupt,am ars-o,am pierdut sacoul,mi-au gresit masura si imi fac alta,sunt tot atatea scuze.
In fond si la urma urmei, daca nu vrei, n-o porti. Explicatiile nu-si au rostul.

| Julia89 a răspuns:

Sincer nici mie nu imi placea uniforma si pur si simplu nu mergeam cu ea e groaznica e urata si imi statea f nasol, nu ma imbracam si gata cu ea nu trebuia sa dau o mie de explicatii cu toate ca toti profi se luam de mine erma aproape singura din clasa care nu avea uniforma, dar asta e si pana la urma clar nu au avut ca sa imi faca. ma spuena mamei si ce? nu rezolva nimic ca asta

| dr0wn a răspuns:

Pleci de acasa cu uniforma...
Treci de gardian...
Indesi uniforma in ghiozdan dao dracul...

CLASICA

Bine depinde si de profesori >_>

| AlecsLexx explică:

Adriana972011: Ai funda fiindca: am vorbit cu diriga la telefon si a crezut. nu ai nicio funda. esti noua pe site. Sper ca funda sa te motiveze. :-)

| adriana972011 a răspuns:

1.mama a udat prin curte pentru ca se ridice praful si u am iesit din casa exact cand ea oda la usa si ma stropit si uniforma este uda

| G3O1F4 a răspuns:

1.S'a decolorat la spalat
2.Te'ai ingrasat/slabit si nu'ti mai vine.
3.Ai incercat tu sa o calci si ai ars'o cu fierul.
Sper ca te'am ajutat...