Buna! Nu m-ai plictisit, nu te teme :*! 1. Un lucru mi-e clar : ori e suparat din cauza unei probleme grave (nu e vorba de tine) ori iti ascunde faptul ca el are alta relatie cu fata aceea. Daca nu ar fi una din variante nu ar avea motiv sa te evite.
2.Baietilor le place sa lungeasca povestea... poate te place si pe tine si pe fata aia si nu stie pe cine sa aleaga, si asa va minte si va raneste pe amandoua.
3.Baietii sunt mult mai sentimentali decat fetele chiar daca nu arata asta si orice gest al unei fete ii intriga. Asta inseamna ca daca ar avea alta relatie el si-ar da seama ca-l suspectezi si sigur te-ar minti.
Nu cred ca ai gresit cu ceva si faza cu mama lui e o inventie deoarece daca un baiat iubeste cu adevarat ar apara persoana la care tine indiferent daca sunt parintii prieteni lui etc
4.Concluzia mea este ca el iti ascunde ceva ce stie sigur ca te-ar supara, nu neaparat o relatie...nu pot da un argument concret daca nu am mai multe dovezi!
5. Solutia : urmareste-l intr-o zi sau mai multe si vezi ce-ti ascunde! Sau zii ceva de genul ca daca nu-ti spune ce se intampla te desparti de el! Vezi tu ca doar stii cel mai bine situatia!
Sper ca te-am ajutat! Fundita?
Mama ta are dreptate. si nul mai cauta daca te vrea sa treaca peste mama lui si s ate sune(ca stie nr tau). numai te umili tuh ca nu meriti asa ceva
Nu ai plictisit pe nimeni draga mea,eu iti spun doar atat,asteapta`ma pana maine seara sa iti rasp,acum am citit povestea ta si chiar vreau sa iti fiu alaturi,eu nu trec prin asa ceva,dar cine stie,se invarte roata,si chiar vreau sa iti fiu alaturi caci eu in locu tau as inebuni,iti rasp maine caci acum daca nu ies striga ai mei., ok? sa ai grija de tine, ps am rasp numai ca sa stii ca eu sunt aici pentru tine:*pup:*
Nu il mai baga in seama si pana la urma ai sa vezi ca o sa ii fie dor de tine si o sa te sune toata ziua. Funda?
Ce sa zic. si mie mi se pare a pretext. nu vreau sa te sperii, dar mie nu mi se pare normala chestia asta adica ba.mi se pare normal sa iti zica dc maicasa nu e d acord cu tine, nu sa ascunda si sa bage motive cu ''pauza''... sincer, parerea mea. incerc sa fiu realista