| AndrewAndy a întrebat:

Deci, cum sa incep? Cu inceputul. Asta e o "continuare" la ultima mea intrebare, poate va uitati sa va dati cu parerea. Miercurea trecuta fata aia mi-a dat un mesaj sa ma intrebe cum il cheama pe profu X. Nu suntem in aceeasi clasa si ea mai are inca 30 de colegi si apoi am vorbit mai multe. Oare chiar a vrut sa intre in vorba cu mine sau doar sunt eu foarte paranoic? Vineri am intrebat-o daca nu vrea sa mergem pana la o cafenea ca fac cinste de ziua mea si ea a zis: Ba daaaa. Adica mi s-a parut ciudat fiindca am mai intrebat-o odata si a zis ca e cam frig afara...si acuma e si mai frig. Totusi, sambata dimineata mi-a dat un mesaj in care imi ura la multi ani si a spus ca a facut febra si ca nu o lasa mama ei sa iasa. Si mi-a promis ca mergem saptamana viitoare. Sunt asa de confuz si fericit in acelasi timp. Am mai avut o prietena dar acum e diferit. Atunci era doar o joaca de copii. Chiar imi place de ea, chiar tin la ea, chiar as vrea sa fiu cu ea. Nu stiu de ce sunt atat de copilaros...seara nu ma gandesc decat la ea. Voi ce vredeti? Nu cred ca s-ar supara daca i-as spune, nu?happy

3 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

De ce sa ii zici, lasa lucrurile sa mearga de la sine, invit-o la cafea, in 2, vorbiti despre orice, incearca sa ii faci complimente, dar nu exagera, si nu rade cand le faci, incearca sa fii serios. daca zambeste, si crezi ca intalnirea a iesit ok, incearca sa o saruti

| unknøwn a răspuns:

Să-i spui unei tipe că-ţi place de ea e la fel de inutil ca atunci când faci o crimă şi tu te lauzi la prieteni.
Păi dacă faci o crimă nu eşti prost să zici la tot poporul. Te comporţi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Ei, la tine cazul nu e chiar asemanator. Te comporţi ca şi cum sunteţi deja împreună.
Dacă nu ştii să faci asta, înseamnă că n-o să ştii să te comporţi nici când "o să fiţi împreună".
Cu cât faci o fată să se gândească la tine mai mult, cu atât o faci să fie mai atrasă de tine.
Adică tipa îşi pune 100 de întrebări în legătură cu tine: "De ce m-o chemat? Oare mă place? Oare ce-o să facem?" şi tu vrei să strici totul cu " Te plac!".
Da,îţi exprimi sentimentele şi verbal(deşi e foarte inutil, habar n-am de ce ai face-o verbal, da în fine, aşa gândesc toţi copiii), dar o faci deja când tipa e foarte atrasă de tine şi deja e îndrăgostită. Nu când ea doar te simpatizează şi vrea să te cunoască mai bine şi să vă apropiaţi.

Hai baftă!

| AndrewAndy explică (pentru unknøwn):

Noo buun.....deci cum crezi tu ca ar trebui sa fac? Ia spunehappy