| Izma a întrebat:

Deci cum sa incep?! Sper sa nu va plictisesc cu povestea mea big grin

Deci acum 2 veri am cunoscut un baiat >8-. bineinteles am facut cunostina bla bla bla chatterbox, iar seara a venit sa ne intalnim. [pot spune ca nu stiam nimic despre acest baiat straight face doar numele si anii laughing in rest.thinking]. in fine am acceptat sa fiu impreuna cu el, dupa aproximativ o luna. a inceput sa ma insele. sa mearga la discoteca fara mine si sa se imbete, si cel mai grav ca ma insela cu verisoara mea [bineinteles pe la spatele meu. dar eu fiind orbita de acea "dragoste la prima vedere" nu am putut observa aceea schimbare radicala din partea celor 2.] buuun. s`a sfarsit vara si m-am intors inapoi acasa.

Sii. am tot vorbit la telefon, el tot vorbea asa la sictir cu mine desi ma enervam si simteam ca pica cerul pe mine il iertam si treceam cu vederea]
Dupa un timp. nu am mai simtit atata iubire fata de el. caci eram la o distanta foarte mare.

A veenit iar vara si m-am reintors la bunici. si faza era ca. era foarte schimbat. Tin minte ca m-a vazut si a venit sa ma ia in brate si a spus ca i-a fost foarte dor de mine si daca vreau sa incepem iar de la 0. evident ca mi-a tresarit inima si am acceptat. vara aceea ne-am inteles foarte bine, ne certam o data pe lume din lucruri minore si la un momentat dat mi-a zis la telefon TE IUBESC. >8- bla bla bla [chestii neinteresante] etc laughing

M-am reintors acasa si. ce credeti? ma suna in fiecare zii vrea sa stie ffiecare lucru pe care-l fac

Credeti ca. va avea succes aceasta relatie?straight face Chit ca avem 7 luni impreuna cateodata am impresia ca va veni momentul in care ne vom desparti definitivstraight face Oare are rost sa mai fim impreuna?

Multumesc anticipat pentru ca mi-ati citit povestea! Dau fundita. pentru cea mai buna parere;;]

Răspuns Câştigător
| Allexaandraa a răspuns:

Poate ca el chiar te iubeste, poate chiar a prins drag de tinewinking, daca esti cu el de 7 luni si va intelegeti bine eu zic ca va tine relatia si mai mult tongue... Poate cine stie lunile alea se vor transforma in ani smug.

T pup:*. Succeshappy

5 răspunsuri:
| Izma explică:

Pwai depinde ce intelegi u prin ''m-a inselat cu verisoara mea''batting eyelashes

| Siminik a răspuns:

Poate si-a dat seama ce persoana esti si ca tii enorm la el!
Acum, cat va dura relatia, depinde de voi! Nu te gandi ca o sa vina vremea sa va despartiri, pentru ca nu o sa se stie niciodata! Incearca sa-l tii langa tine si sa-si dea seama ce pierde daca nu te mai are!

Sper ca ti-am fost de folos!

| DoarEa_7369 a răspuns:

Cred ca va dura.
succes oricum!

| nicogeo17 a răspuns:

Deci tu ce numesti inselat?
si graba strica treaba deci calm

| playmate58 a răspuns:

Sincer nu stiu ce pot spune nu cred ca relatiile de la distanta vor tine degeaba iti spune ce face si poate e cu alta dar nah poate te iubeste cu adev. si cine stie...big grin:*