anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci. cum sa incep ...sunt clasa 7 si anul acesta a venit un coleg nou mai rau e ca este repetent din cauza ca a chiulit ff mult. toate fetele sau indr de el numai eu nu. dar el sa indr de mine, ma intrebat daca vr sa fiu cu el si i-am zis ca am pr dar ma intr acest lucru cam acum 1 luna si nu mai am pr. acum cred ca incep sa ma indr eu de el dar parca nu stiu pe mess imi vine sa il bag in seama sa vorbim adica dau massuri ca de ex cine vb cu mine? ...cand ajung la scoala ma uit la el dar cateodata se imbraca destul de rau si ii sta ca dracu (are bani nu zic ca nu ) si nu stiu parca pe moment imi zic ehh lasa-l dracu! cand e imbracat mai bine aoleu nu stiu cum sa fac sa fiu toata ora cu ochi pe el 1! ce sa fac help me! P. S= mie imi este frica sa nu ma idr de el si sa fim mult timp impreuna ca el cand va fi mai mare nu va avea nici un viitor ca lipseste mai mereu si nu face nimic s-ar putea sa ramana corijent adica daca e sa fiu cu cineva vreau ca aceea pers sa fie ca mine la invatatura sau mai bun. dar mai prost decat mine Nu. please help me DISPER! FUNDA GRANDEEEE!

Răspuns Câştigător
| gya_5588 a răspuns:

De ce nu?laughingdoar ca nu-ti place cu adevarat de el. daca ar fi asa nu te-ar deranja imbracamintea lui si l-ai indragi doar cand e imbracat "bine".
Iar in ceea ce priveste viitorul nu ai de unde sa stii cat ar dura o relatie cu el si nici nu ai de unde sa stii ce va ajunge.
Poate sa nu fie bun la scoala,ci la altceva, sport sau calculatoare, si sa ajunga cineva.

2 răspunsuri:
| Honeybunny a răspuns:

Te gandesti la un viitor cu el deja si ca va veti casatori si din ce veti trai dar in acelasi timp vrei sa il lasi balta cand nu si'a asortat hainele?laughing ai putea sa incepi sa privesti altfel lucrurile in viata.

| flor_4630 a răspuns:

Poate ar fi mai bine sa incerci sa vb cu el.la urma urmei.de ce nu? doar n-o sa te mariti a doua zi ca sa regreti.vezi cum evolueaza lucrurile si cu timpul il poti convinge ca e mai bine daca s-ar apuk de invatat.succes