Pai eu am cam trecut prin asta. baietilor de acest gen nu ai ce le face ei tot asa vor fi mereu nu-i poti schimba tot figuri in cap au mai ales daca sunt mai multe fete in jurul lui sau cand e cu tine atunci se crede mai important. spune-i ca daca continua sa faca pe nepesatorul si sa aiba figuri spune-i cal parasesti si ia masuri pentru ca daca al aceepti asa va face mai rau
Sa se trezeasca la realitate? Oh, nu! L-ai intrebat vreodata de ce e mai nepasator si mai distant cu tine (sau cu alte persoane, ca nu ai specificat)? 80% stiu care va fi raspunsul: ''e mai bine asa, decat sa sufar mai tarziu''. Inainte sa cauti problema la el, uita-te la tine. Poate esti tu de vina (nu arat cu degetul spre tine ca sa ii iau apararea lui, ci doar spun ce gandesc). Probabil faptul ca tu te enervezi, ii va arata lui ca iti pasa, si poate nu va mai fi distant. Doar poate!
Nu stiu, incearca si tu sa lasi putin de la tine. Pentru putin timp. Poate se schimba ceva. Daca nu, asta e!
De exemplu in seara asta nu mai puteam de draci k nu am mai vb cu el de cateva zile si l-am sunat si l-am intrebat tot ce aveam pe suflet ...si mi-a zis sal inteleg k nu are credit si k la mine nu poate sa vina ca nu are cu ce(sta la 16 km de mine) si i-am zis sa vina cu varusu si imi zice ca nu poate sal deranjeze si nu stiu ce ...si i-am zi k nu-mi place k e prea nepasator si mi-a zis sa ma obisnuiesk k nu are ce face i ca mai incolo o sa fie mai bine.Nuj ce sa ma mai fac cu el pentru ca imi place mult si nu vreau sa raman fara el da vreau sa-l vad mai des spuneti-mi voi ce sa mai fac