O intamplare foarte frumoasa, romantica si care a debutat cu dreptul.Mai bine de atat nu se poate, uneori, 1000 de cuvinte nu valoreaza decat acele minunate minute petrecute cu ea in liniste si pace. Nici nu trebuia mai mult, pentru ca s-ar fi "rupt " vraja. Eu cred ca o sa aveti o frumoasa relatie de prietenie, daca continuati asa, linistiti, in armonie, fara prea mult zbucium. Nu ar trebui sa-ti fie frica ci, dimpotriva, ar trebui sa fii fericit, pentru ca nu toti se pot bucura de asa ceva.
Este clar ca este genu de fata inabordabila...care nu`i place sa se grabeasca...continua sa tii legatura cu ea si sa sa iasa bine
Daca ea a stat 3 ceasuri la tine in brate inseamna ca a avut un feeling ceva. Cel putin asa cred eu
Ioooi' cred ca daca ai vrut sa o saruti ceva ai inceput sa simti pentru fata aceea.Si cred ca si ea a inceput sa simta ceva daca s-a lasat imbratisata de un necunoscut si sarutata pe frunte + ca a zis sa-i iei id-ul. Ceva e sigur. Te cam place. Felicitari fetei.Cred ca e pe punctul de a-ti fura jumatate din inimioara.
Geo,
Esti indragostiiit! Si nu trebuie sa iti fie teama pentru ca a iubi este un sentiment unic si nu multi au parte de el. Poate asta este inceputul unei relatii frumoase. Mai vorbeste cu ea, succes!
Deed
Mutubal întreabă: