| 4ever_5725 a întrebat:

Deci cum vam mai spus ca am un iubit la distanta neam cunoscut pe mess si nu neam vazut inca el are 16 eu trebuie sa fac 16 si asteptam momentul potrivit pentru a ne vedea. dar e gelos nu suporta sa auda de baieti l-am intrebat de ce si mi-a zis ca' ii e frica sa ma piarda ca fete ca mine nu mai gaseste 'ne intelegem destul de bine.am zis de multe ori sa incheiem aceasta relatie ca nare rost si el a zis ca ma iubeste si nu vrea si ma ruga sa no fac. voi ce parere aveti? ce sa fac? ma iubeste? i-am zis ca multi imi zic sa ma despart de el si a inceput sai injure a zis ca nu suporta sa se bage nimeni in relatia noastra.si mi-a zis ca ma iau dupa el iubitu meu sau de pe prieteni, eu i-am zis ca dupa el si el mi-a zis ca ma iubeste ar veni in genunchi la mine. voi ce ziceti? nu stiu ce sa fac. funda

8 răspunsuri:
| 123456 a răspuns:

Pfff stiu cum e am si eu un iubit asa... bine am avut pana acum vreo 2 zile tot asa zicea. depinde nu stiu ce sa zic u sti cel mai bine... oricum cu timpu ei cu toti se schimba asa zic mereu la inceput pana la primele certuri.

| RuXx_9720 a răspuns:

Sfatul meu cat se poate de sincer?
poate vine iubitul tau si ma bate daca-ti zic laughing
eu cred ca ar trebui sa -l parasestiwinking sau macar incearca sa-i explici ca ai si totusi viata ta straight face
daca nu vezi nicio schimbare...NEXT!happy

funda...happybig grin

| glamour a răspuns:

Sa inteleg ca puteti sa va intalniti dar totusi nu o faceti...de ce?
sincer mi se pare ca sunteti cam mici pentru relatii la distanta. mi se pare normal sa nu se bage nimeni in relatia voastra, tu trebuie sa te gandesti ce iti doresti nu trebuie sa iti pese de vorbele altora. pentru a tine de o relatie la distanta trebuie sa fi matur, deci maturizati-va sau lasati-o balta.

| Miley a răspuns:

Chiar daca sunteti iubiti "oare cum" ai si tu viata ta. Explicai asta!

| lady_9246 a răspuns:

Parerea mea este sa nu asculti ce zice lumea si sa faci ce iti spune inima...intr-un fel este bine sa fie un pic gelos si sa ii pese...eu cel putin cred ca te iubeste

| ruginiz a răspuns:

O relatie la distanta este destul de grea. am trecut si eu prin doua. gandeste-te ce vrei tu si ce te face pe tine fericita. daca nu ai incredere in el(mai ales ca nu v-ati vazut inca) nu te arunca cu capul in fata. spune-i sincer ca ti se pare prea gelos fara motiv, prea posesiv. nu e de bine daca deja e asa, desi nu v-ati intalnit inca. mai tarziu poate sa ajunga si mai rau tipul. sa il obsedeze relatia, sa te implore pentru orice. cunosc cazuri. tu vorbeste cu el, comunicarea e totul mai ales intr-o relatie de genul si fa ce te face pe tine fericita. daca tu crezi ca merita, da-le spanac la restul'.

| valy a răspuns:

Buna.
Iubire la distanta nu exista.sa se fi indragostit de tine doar prin poze sau prin faptul ca te-a vazut la web.
Sentimentul de iubire nu se creeaza doar prin asta.
Eu nu neg ca ai putea fi frumoasa si placuta, dar sentimentele se bazeaza pe alta mancare de oasewinking

| alexandrakarina a răspuns:

Oricat de mult zice ca te iubeste aceste asa-zise iubiri nicioadata nu sunt cum e alta cand sunteti unu langa celalalt... fa ceea ce-ti dicteaza inima si daca el se opune nu da inapoi dupa cum vrea el pentru ca nu e stapan pe viata ta...