anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci cum vam mai zis la intrebarea precedenta imi place de o fata de varsta mea eu am 13 ea are 14 bine mare lucru... si mno vam zis suntem amici super buni am fost si in 1-4 in aceeasi clasa si neam inteles super da eu m-am indragostit de ea si cand am vb pe mass o zis ca ii pare rau dar are prieten da parca de cand am purtat discutia aia nu mai mai cauta asa inainte cand intram pe mass: buzz! acum daca o contactez eu vb cu mine da parca ma evita ce ar putea sa insemne asta? Sa nu intelegeti gresit acum o saptamana am vb cu ea nu in 1-4 ca poate unii asta au inteles... sunt cls 7 si ea la fel.

Răspuns Câştigător
soothe
| soothe a răspuns:

Pai, se pare ca are prieten; nu da importanta faptului ca te evita, vorbeste cu ea, fii dragut, amabil, de ajutor. si ai rabdare; arata-i "a la longue" ca tii la ea; in dragoste castiga cine iubeste, este perseverent si are rabdare

4 răspunsuri:
| multimoak a răspuns:

Pai poate te evita din cauza ca ai speriat-o. Poate ca ea nu te vede mai mult decat ca pe un prieten... sad

| alina_4026 a răspuns:

Pai trebuie sa te intilnesti cu ea si sa discutati, ea poate a ramas putin socata. S-au este o persoana timita de fire.Sint toate sansele ca ea sa te evite pentru a nu-ti provoca durere. S-au poate are prieten si tine la el. Da in asa caz se poate schimba relatia.

| Alexciordas a răspuns:

Las ca si eu am patit la felhee hee numa ca ii de o varsta cu mine m-am inteles cu ea perfect si dupa aia ce i-am zis in fata nu pe mess ca imi place de ea Maa evita crying da las ca nu-i nimiclaughing

| MyLifeIsAmazing a răspuns:

Poate nu te place dar si ea e emo? daca nu inseamna ca asta o deranjeaza