anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci cunosc o fata in clasa a7a eu fiind in a 8a imi place de ea, vorbesc cu ea i-am spus ca o plac mult ca o iubesc, vorbim prin mesaje dar ea nu stiu daca ma place... big grin si nu stiu as incerca sa o sarut cand iesim de la scoala voi ce ma sfatuiti sa fac? big grin
Funda ^^

3 răspunsuri:
| emilitalia a răspuns:

Nu mai fi timid si actioneaza. Daca furi o palma inseamna ca nu te vrea dar incercarea moarte nu are.Macar te alegi cu un sarut.Bafta.

| Cristi_Sporiș_1994 a răspuns:

Fii comunicativ cu ea ca sa te placa.Trebuie sa ai atitudine, uita-te in ochii ei si fi atent, intreab-o cum a fost ziua ei, intreab-o despre ea, ce ii place ei cel mai mult sa faca, cand a facut ultima oara acel lucru, cum se simte cand face ce ii place cel mai mult, intreab-o daca citeste, ce filme ii plac, pune-o sa iti povesteasca despre filmul ei favorit, ascultati impreuna muzica ei preferata, spune-i preferintele tale in materie de filme, muzica etc. daca tu ai alte preferinte nu o mintii spunandu-i ca si tie iti place ce ii place si ei. fi sincer si arogant. intreab-o daca ar fi posibila teleportarea unde ar vrea sa fie in momentul acela, intreab-o unde a calatorit, daca se mai joaca cu papusile, fa glume cu ea, fi amuzant insa nu ii spune bancuri. e o mare greseala sa spui bancuri fetelor, devii plictisitor. in general vorbiti despre ea, si mai putin despre tine. Spune-i ca tu esti o fire mai misterioasa si nu te deschizi in fata multor persoane, apoi intreab-o daca se considera o persoana speciala. Spune-i ca ai vrea sa vezi daca e genul de persoana pe care ai vrea sa o cunosti mai bine. Provoac-o spunandu-i ca vrei sa o seduci apoi intreab-o "crezi ca poti sa imi faci fata?" ea o sa vrea sa iti demonstreze ca e suficient de buna pentru tine. spune-i scurt "demonstreaza", intreab-o cum ii place sa fie sarutata "tandru sau plin de pasiune?" ea nu are de ales daca vrea sau nu sa o saruti ci modul in care ai sa o faci. Fi destept si vigilent, lasa dulcegariile pentru mai tarziu. sunt multe lucruri pe care le poti vace ca sa o faci sa te iubeasca dar ma dor degetele.eh mult succes si nu uita funda

| dellyutzaa a răspuns:

Eu zic sa mai astepti putin sa vezi daca iti da de inteles ca si ea te place. Daca o sa o saruti brusc e posibil sa se indeparteze de tine daca nu simte la fel...parerea mea.:-) funda?