Incearca sa iti controlezi sentimentele, sa veizi ce simti pentru fostul ce simti pentru ala si ala... nu esti obligata sa faci la toti pe plac si nici nu poti sa nu superi pe nimeni ca atfel te vei negliza pe tine ca sa fie ceilalti fericiti, daca pentru fostul ai sentimente mai puternice decat pentru ceilalti impacate cu el, daca pe acela ce il consideri dragut crezi ca intr-o voi doi se poate naste o relatie frumoasa poti incerca si cu el,,
dar incerca sa afli ce simti tu in sufletul tau prima ta si pe cine placi mai mult
Succes
Ori iti dai drumu la aparatul de vorbire cu unul din cei 2 fostul sau cel dragut ori pui lacat si nu zici nici psss.
Wow, mai ceva ca o telenovela, m-ai dat gata.
Pai ce sa faci? Fostul ii fostul si cred ca tot asa o sa ramana, eu zic sa incerci cu ala dragutul si poate sa o combini pe una din cele doua prietene cu celalalt.
Mai bine impacate cu cel mai mare cu 3 ani si asa ei nu au pentru ce sa se mai certe ca daca iai alege pe unu dintre ei celalalt sar supara etc...
eu zic sa nu-i alegi pe nici unu!
Parerea mea. Bft
Trebuie sa faci ce simti tu dar din moment ce ai pud aceasta intrebare eu zic ca ete mai bine sa il alegi pe cel care tine la tine cu adevarat. Pei cei doi care te plac nu ai de unde sa stii daca sunt de treaba sau NU. Din moment ce vrei sa te impaci cu fostul banuiesc ca ti la el sau nah doar e frumos si de aia deci in concluzie ai grija
Impacate cu fostul asa nu o sa se certe nici aia 2 sau cum crezi tu ca este bine sper ca ti-am fost de ajutor
linarkfts întreabă: