Nu i-as da atentie in locul tau...nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, dar am trecut printr-o chestie asemanatoare si stiu cum e ...baietilor...si nimanui de fapt nu ii place sa obtina lucrurile usor... daca totusi il mai vrei, joaca-te cu mintea lui...fi misterioasa, incearca sa il eviti si sa faci pe inabordabila, sau sa flirtezi cu altii...fi nepasatoare... avand in vedere ca isi permite sa iti puna mana pe fund nu inseamna ca te place ...asta arata respectul pe care il are fata de tine, nu ar trebui sa va simtiti asa daca va pune un tip mana pe fund...pentru ca, din nou, nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, dar am prieteni baieti care vin si le barfesc pe unele ca sunt usuratice si ca ei le pun mereu mana pe fund sau ca le permit multe ...baiatul o sa se joace asa putin cu tine, iar cand ii vei pica in plasa, iti trage teapa si pleaca....nu vreau sa fiu dura dar era sa patesc asta crede-ma ...nu iti vreau raul ...nu te lasa asa usor pentru nimeni si nimic...chiar daca e mai greu, adapteaza-ti comportamentul si stilul intr-un mod ce emana mister si vei fi mult mai apreciata de multi baieti, nu doar de el.
Totul este in favoarea ta ...de tine depinde
Multa bafta!