NU se stie! sa nu mai faci greseala de a spune unui baiat ca il placi! ok arata`i prin semne gesturi dar nu ii marturisii direct! privirea, zambetul, vorba toate astea insala de multe ori. poti ccrede ca te place, cand de fapt esti doar o amica pentru el
Nu! vrea sex! oricum, crede-ma nici un baiat nu-i place sa-i spui din prima "imi place de tine"! de ce? pentru ca stie ca te poate avea usor, si o face doar pentru asta! de ce nu ai rabdare? filtreaza cu el si lasa-l pe el sa faca pasul asta! pentru o fata, sentimentele sunt importante dar pentru un baiat cand i te-ai pus pe tava nu mai poate avea acel respect in a nu te jigni! ma refer, ca va afce ce vrea cu tine nu la propriu! de ce vorbesc? caz concret: mi-a zis odata un baiat, ca niciodata sa nu-i spun eu la un baiat ca-mi palce de el! desi nu o fac, nu sunt genul, nu as vrea. dar din discutie, am ajuns la asta! m-a asigurat ca un baiat asta vede intr-o fata care se ofera prea usor! e normal, trebuie sa lupte pentru tine, si nu uita, tot ceea ce este nepatruns, neatins, orgolios, intotdeauna va fi cea mai buna atractie pentru un baiat, care va ajunge sa te iubeasca pana la urma! tot ceea ce este vizibil complicat starneste curiozitatea si si-l va dori omul! asa e, dar bine, ma refer la un baiat serios, nu mucosi de 14-17 ani! astia nu stiu ce-i dragostea, cum nici tu de altfel, "hormonii ataca" si cam atat! ai grija de tine si fi o fata inteleapta! :*
Poi...in puii mei ca am flirtat 2 anii cu el si tot de atunci imi zambestii si vb frummy si biletele in ore!si am obs ca de cand stie ca imi place de el ma ia in brate, rade, imi tr pupicii de la distanta, etc!
Copilarii! biletele? nici cand eram in generala nu faceam asa ceva! bun atunci, have fun!
Ok... stiu... da nu avem cand vb ca colgii is idiotzii!. tnx:*:*
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: