Eu zic ca poti sa o inviti undeva, la un suc, plimbare prin parc, etc.
Si sa vorbiti, vorbiti despre multe, cautati ce aveti in comun. Apoi faci pasul ala de care spui, poate nu-l vei face la prima intalnire, dar nici mai tarziu de a doua.
Lasati timpul sa decida si luati viata reala in serios si nu cea de pe mess. Papa
Daca nu s-au vazut in realitate, sau "live", cum se mai zice, este foarte probabil o atractie superficiala(si din cauza varstei). Daca stiu unul despre altul ca se plac reciproc, atunci trage tu la sorti cine zice primul, caci mai e doar un "pas".
Man uite, baiatul ar trebui sa faca primul pas, pentru ca fetele sunt foarte pasionate de vb frumoase ale baietilor,(niciof=data sa nu injuri in fata unei fete, e urat)fa tu primul pas ca sai arata-i ca nu iti este frica BFT
Ei ar trebui sa faca primul pasul sau unul din ei, daca sentimentul este reciproc asa cum spui tu.
P. S: "live" se poate inlocui cu "in realitate" si "mass" cu "mess" :*
nu m-am putut abtine sa nu dau un raspuns aici. prietene esti chiar amuzant. De ce nu zici ca e vorba despre tine? scuze, dar pe "mass" poti pune si lu bunik si :* si ce vrei u, ca nu are importanta. E doar un semn. Nu ca oi fi eu asa mare. dar voi astia de 10-14 ani traiti intr-o lume virtuala.Iesi in lume si deschide ochii.sa vezi ce se intampla in jurul tau. Vei realiza ca e total diferita. La un moment dat vei ajunge sa saruti o fata, nu ecranul pc-ului tau. Good luck
HappynewCenusa întreabă: