Da, cred. Dar nu eşti tu vinovat că tipul n-o trateaza suficient de bine pe fată încât să fie capabilă să-şi menţină atenţia asupra lui. Dacă tu nu-i acorzi ei nicio atenţie, atunci nu eşti vinovat cu nimic.
Stai linistit... singura ta vina poate sa fie ca esti prea frumos
In rest nu vad care ar putea fi vina ta!
Singura vina ii apartine ei si prietenu ei ar trebui sa vada asta , asta daca nu o fi gelos si interpreteaza altfel!
Sunt tot felul de tipuri de caractere in lumea aceasta! Nu baga in seama, probabil se iubesc prea mult si au mult prea multa grija de cuplul lor Daca stii ca nu esti vinovata, de ce sa te simti astfel? Nu-ti mai face probleme.
O seara buna!
De ce să te simți vinovat? Ce crezi că el nu mai trage cu coda ochiului după alte fete?
Adică el mă iubește, eu îl iubesc dar asta nu înseamna că nu putem să mai „examinăm" și restul lumii
Eu una îl știu pe iubitul meu și știu de ce e în stare. adică nu poate să îmi spună că el nu se uită după altele că eu nu îl cred La fel cum nici eu nu sunt o sfântă Dar ne iubim oricum. Deci nu trebuie să te simți vinovat cu absolut nimic. Asta înseamnă că ești un tim atrăgător