| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a întrebat:

Deci dau fundawinking
simt ca prietenul meu ma inseala
adica l-am intrebat daca ma lasa pentru alta si a zis ca nu stie
si am pus-o pe prietena mea sa vb cu el si parea destul de interesat straight face
nu prea mai vb cu mine pe mess ma suna foarte rar sad
ce sa fac?
ce intrebari sa-i pun sa-mi dau seama?crying
ce sa fac?crying
eu tin foarte mult la el dar nici sa ma calce in picioare
multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| PoOfarina a răspuns:

Stii, uneori, genu` asta de raspuns "nu stiu" e tocmai pentru a te face geloasa, de a te face sa devii suspicioasa in ceea ce`l priveste. Incearca sa nu te lasi condusa de simple aparente si s`ajungi sa iei o decizie radicala. Comunica cu el, insa nu`i da satisfactie, facandu`l sa vada ca te deranjeaza ceva. Lasa`l! Se va da singur de gol.
Iar daca chiar te`ar insela, atunci da. Poti sa ii dai frumusel papuceii. Pana atunci, nu te mai consuma aiurea. Discuta cu el si intreaba`l de ce nu te mai cauta ca inainte, fara sa bagi in discutie eventuala prezenta a altei fete.
Ai grija de tine. Bafta!
Pa, pa!

7 răspunsuri:
| Spiike a răspuns:

Hoo.lasai baiatului spatiu. urmarestel si daca vb cu o fata sau o sarut-o du-te la el si fal de ras...prefate ca esti sorsa si ca nu stiu ce chestie banala a facut.

| beatrice2 a răspuns:

Daca a zis ca nu stie. da. l naibii. e un idiot

| denysame a răspuns:

1. Poate asa e firea lui sa nu fie asa de'interesat' de prieteni, prietena, amici.e.t.c.sau 2.Chear nu mai vrea sa fie cu tine si ii e rusine sa iti zica.nu neaparat'rusine' poate chiar sictirit de tine.
Ar trebuii sa vorbiti deshis tot ce va ingrijoreaza...
Daca vezi ca este putin ciudat iti vei da seama ca vrea sa te desparta de tine. DACA ESTI ASA DE (DURA)(PUTIN)--> AI PUTEA SA IL INTREBI DACA VREA SA SE DESPARTA DE TINE...si atunci iti vei da seamna cu cine staiwinking
Fundita?big grin

| Elena1234456 a răspuns:

Se intelege ca nu mai simte nimic pentru tine. Ignora-l o perioada.

| clauss a răspuns:

Tu crezi ca numai al tau a cazut in plasa?, noi barbatii suntem lasati pe pamant sa dam din fund si sa ne lasam samanta, putini sunt cei care nu pune botul, poate doar fatalaii, deci cerei scuze, spune-i ca l iubesti si de aceea ai facut gestul asta

| anss23 a răspuns:

Nu inteleg de ce tot ocolesti subiectul si vrei ca noi sa-ti gasim tot felul de intrebari pe ocolite ca sa-ti dai seama.Intreaba-l direct:"ma inseli cumva?".laughing

| AlexAlba a răspuns:

Voi fetele sunteti ciudate uneori...pai daca ii puneti in fata o femeie(fata) aproape dezbracata va mirati ca cedeaza repede... pai normal, asa sunt barbati