Ai zis ca ai avut partea de atatea evenimente cu el si ca ar fi mai mult decat prietenie intre voi. Ce te-a facut sa crezi ca el ar vrea mai mult de la tine, pentru ca te contrazici (stii ca vrea, dar esti nesigura)?
Eu zic sa ai in calcul faptul ca in liceu hormonii tropaie, fluturasii zboara prin stomac si se incurca foarte usor sentimentele (pentru amandoi)! Ai zis chiar si tu ca nu stiai sigur ce vrei de la el; te-a luat pur si simplu valul!
Eu te-as sfatui sa o lasi moale si sa te astepti la orice; daca puteti sa petreceti timp impreuna, mi se pare ridicol sa va dati mesaje in loc sa discutati sincer face to face totul si sa va cunoasteti mai bine (plimbari si toate cele)
El îmi dă impresia că ar putea fi ceva între noi mai mult decât o prietenie dar niciodată nu a făcut ceva concret în sensul să mă invite el undeva înafară de toate "semnalele" alea. Iar discuţia face to face ar fi cea mai bună variantă dar mie mi-a trebuit câteva săptămâni ca să-mi fac curaj să-i dau mesaj. Eu sunt mai timidă de felul meu. Intr-adevar m-a luat valul, dar îmi place de el de ceva timp îndelungat.
Intelegeti si voi ca e o diferenta intre a place pe cineva ca are ochi frumosi sau stiu eu ce alt motiv si o relatie "mai mult decat prietenie". Nici nu aveti puterea sa spuneti in ce va consta acea relatie (de fapt nu stiti in ce va consta).
Nu ai cum sa stii pana unde poate ajunge o relatie cu o persoana pe care nu o cunosti! Cunoaste persoana, abia apoi ganduri! petrece timp cu el, discuta, ca nimeni nu o sa suporte sa aiba partener care nu ii spune direct ce are de zis (hm...) iar asta inseamna sa te cunosti cu omu ala!
Asa, sa mergi la discoteca de 2-3 ori cu el sa crape colegele de ciuda, o faci si cu un necunoscut!
Mi-a facut placere sa-ti citesc "povestea". Tu, cu siguranta, esti indragostita de el, si s-ar putea ca si el sa fie. Numai ca uneori suna cam prea serios cuvantul "relatie", mai ales la varsta voastra. Iar baietii vor sa experimenteze, sa aiba tot felul de experiente cu cat mai multe fete. Si fetele vor, dar doar cu un singur baiat... Si cam aici ar fi diferenta. Revenind, eu cred ca te place si ar trebui sa discutati pe bune despre chestia asta. Te simt curajoasa, asa ca intreaba-l ce simte pentru tine.
Cred că ai dreptate! Fetele iubesc prea mult, iar băieţii prea multe!
Exact
Psihologic iti spun ca din moment ce el ti-a vorbit cu "iubi", "puf", discutii despre filozofice despre iubire si relatii, cred ca e prada usoara pentru tine. E genul de baiat bun sau destul de bun care si-ar dori o iubita iar faptul ca te-a privit la ora de sport inseamna ca te place. Insa daca vrei ca el sa faca primul pas, trebuie sa-l incinzi cumva serios! Sau cu putin ajutor din partea ta, o s-o faca mai repede. Sau te autoinviti tu, cum vrei...