Buna.Cum adica nu vezi scapare? Ce ai incercat concret pana acum si n-a functionat? Crezi ca soarta isi bate joc din moment ce tot dai peste ea in diverse locuri publice sau? Intreb pentru ca am patit si eu asa .Ma simteam ca intr-o comedie proasta.Dar a trecut repede si inclusiv eu am reusit sa trec peste.Deci capul sus, nu dispera!
Nu dau peste ea.ma macină Doru de ea
Eu din cauza iubirii am luptat să fie bine până am văzut că o poșetă e mai scumpă decât mine.ma purta doar când vroia eram ca un accesoriu. daca o mai ținea așa îmi punea părinții în doliu
Hmm.Ok.Intrebarea e de ce ai plange pentru o persoana materialista? De obicei trebuie sa fie ambii din cuplu asa pentru a functiona, altfel slabe sanse sa tina(nici macar asa nu tine, dupa cum poti vedea atatea cazuri de vedere care se despart).
A fost vorba de sentimente calcate in picioare decât de bani.
Ai făcut o obsesie pentru ea. Dacă nu ar fi asa nu ai critica o. Dacă tu erai ok ea de ce te a părăsit?
Ne-am despărțit în anumite condiții
Din vina amândurora presupun dar am eu asa o bănuială ca mai mult a fost partea ta de vina ori atitudinea ta, ori comportamentul tău au dus la erodarea relației. Soluția este sa lași timpul sa treacă și sa îți faci o alta relație. Statistic vorbind, dacă tu ești un om ok vei întâlni cu siguranță alta dragoste mai devreme sau mai tarziu. Trebuie sa treci peste, sunt n relații care se termina nu e un capăt de tara.
Nu știi situația....in fine.cat timp respir nu mă las de ea
Dragoste cu forța nu se poate. Decât sa devi o povara pentru altul mai bine fa ceva bun pentru tine, cauta pe altcineva, e rușinos și lipsit de demnitatea sa te milogesti pentru dragostea cuiva fiindcă nu poate sa ți o ofere. E ca și cum tu acum ai fi hartuit, rugat de o tipa pe care nu o vrei sa o iubești. Ai putea dacă inima ta nu simte asta?
As uitao.dar exact cum spui tu.nu îmi pot obliga inima sa o uite.nu o oblig să mă iubească dar nici nu îmi poate cere să nu o fac eu
De cât timp zici ca te-ai despărțit de tanti asta ca și anul trecut te plângeai de ea? Ori e vreun scenariu sa atragi atenția?
De pe 4 noiembrie 2022
Nu cred că o să treci prea curând peste asta. știu foarte bine la ce te referi și te înțeleg perfect.am trecut și eu prin asta..adormeam cu gândul la el.mă trezeam cu gândul la el.munceam cu gândul la el...plângeam zi și noapte.parcă peste tot vedeam numele lui. simțeam mirosul lui. orice făceam mă ducea cu gândul la el.
Da daca vine mata sa mă sugă ce are? accept sa fiu și pupat in cur
Nu-i de mirare că te-a părăsit. Uite-te doar cum i-ai răspuns omului ăsta care-a făcut o glumă cu tine.