Nu exista destin, circumstanta v-a adus in situatia asta, un baiat naiv care are un suflet bun cum te-ai recomandat a intalnit un suflet ranit de un asa zis prieten care a continuat sa raneasca acest suflet. Tu pentru ca ai vazut nedreptatea asta in lume ai vrut sa faci ceva sa o opresti, sau macar sa oferi o alinare, si tot discutand te-ai atasat de ea, totul tine de psihologie si biologie aici, nu e nici un destin. Ea avea nevoie de cineva sa fie alaturi de ea in momentele triste, desi putea sa treaca peste ele si singura, nu e nici un basm, nici o poveste frumoasa cu "pana la adanci batraneti", s-a intamplat ca tu sa fi acolo si sa vrei sa te implici.
Treaba ta, nu ii spune, dupa ceva timp o sa postezi iar ca nu poti sa traiesti asa, o sa iti urasti viata. Daca tu ii dai de inteles ca sunteti prieteni ea o sa o ia asa, si cand o sa isi faca alt prieten o sa plangi pe aici ca nu mai suporti. Nu te ingrijora amice, nu o vrei tu, o ia altul. Daca o vrei, daca o doresti, spune-i acest lucru. Cu ce o sa o pierzi daca ii spui ca iti place de ea? Nu este acest lucru frumos? Daca este proasta atunci o sa te indeparteze, daca o duce mintea a vazut ca ai fost langa ea, si meriti pentru ea sa fi un eventual partener.
Poate ea simte acelasi lucru pentru tine, dar ii este prea rusine sa iti spuna, poti concepe asa ceva? Fata visurilor tale sa simta acelasi lucru pentru tine, probabil doar ideea ti se pare o fantezie, si o sa ramana o fantezie daca nu faci nimic in legatura cu asta.
Si iti repet, nu o vrei tu, nu vrei sa fie a ta, nu iti face griji frate, o sa o vrea si altul care a avut curajul sa faca ceva in sensul asta, si o sa o vezi cum e fericita cu alt baiat. Daca vrei acest viitor, atunci spor la a nu face nimic.
"Daca lupti poti sa pierzi, daca nu lupti ai pierdut deja"
Asa se cucerește un baiat, vorbind incet incet cu el, el se atașează. Ai facut o greseala ca te-ai separat de toti, dupa ce o sa se termine cu ea pe cine o sa mai ai? Ai fi un mare fraier sa nu ii spui ce simti, chiar si cu riscul sa nu te placa inapoi, daca nu ii spui ce simti ai pierdut deja. Si nu poti sa traiesti in situatia asta. Desi vorbele mele o sa treaca prea usor pe langa tine, o sa mai gasesti in viata tipe pentru care o sa ai emotii puternice, dar se vede dupa postare ca esti adolescent, si iubiri din astea apar in adolescență. Daca o sa devii dependent de ea nu o sa te ajute cu nimic, trebuie sa iti pastrezi verticalitatea si sa ii arati ca esti barbat in cazul tau baiat. Desi e prea tarziu acum sa mai fi rational din care vad.
Normal, m-a pus in cap, nu pot sa mi-o scot din minte, ma gandesc nonstop la ea. E destul de greu sa-mi dau seama ce este, dar e un sentiment puternic, și nu îi spun din cauză că imi este frică să o pierd...
Normal, m-a pus in cap, nu pot sa mi-o scot din minte, ma gandesc nonstop la ea. E destul de greu sa-mi dau seama ce este, dar e un sentiment puternic, și nu îi spun din cauză că imi este frică să o pierd... Tu probabil esti mai in varsta decat mine, tu crezi că a facut-o intentionat? Eu cred ca e pura intamplare, destinul.
Nu exista destin, circumstanta v-a adus in situatia asta, un baiat naiv care are un suflet bun cum te-ai recomandat a intalnit un suflet ranit de un asa zis prieten care a continuat sa raneasca acest suflet. Tu pentru ca ai vazut nedreptatea asta in lume ai vrut sa faci ceva sa o opresti, sau macar sa oferi o alinare, si tot discutand te-ai atasat de ea, totul tine de psihologie si biologie aici, nu e nici un destin. Ea avea nevoie de cineva sa fie alaturi de ea in momentele triste, desi putea sa treaca peste ele si singura, nu e nici un basm, nici o poveste frumoasa cu "pana la adanci batraneti", s-a intamplat ca tu sa fi acolo si sa vrei sa te implici.
Treaba ta, nu ii spune, dupa ceva timp o sa postezi iar ca nu poti sa traiesti asa, o sa iti urasti viata. Daca tu ii dai de inteles ca sunteti prieteni ea o sa o ia asa, si cand o sa isi faca alt prieten o sa plangi pe aici ca nu mai suporti. Nu te ingrijora amice, nu o vrei tu, o ia altul. Daca o vrei, daca o doresti, spune-i acest lucru. Cu ce o sa o pierzi daca ii spui ca iti place de ea? Nu este acest lucru frumos? Daca este proasta atunci o sa te indeparteze, daca o duce mintea a vazut ca ai fost langa ea, si meriti pentru ea sa fi un eventual partener.
Poate ea simte acelasi lucru pentru tine, dar ii este prea rusine sa iti spuna, poti concepe asa ceva? Fata visurilor tale sa simta acelasi lucru pentru tine, probabil doar ideea ti se pare o fantezie, si o sa ramana o fantezie daca nu faci nimic in legatura cu asta.
Si iti repet, nu o vrei tu, nu vrei sa fie a ta, nu iti face griji frate, o sa o vrea si altul care a avut curajul sa faca ceva in sensul asta, si o sa o vezi cum e fericita cu alt baiat. Daca vrei acest viitor, atunci spor la a nu face nimic.
"Daca lupti poti sa pierzi, daca nu lupti ai pierdut deja"
Si de ce ar fi orice fata cu un fraier care nu are curaj sa ia atitudine? Intrebarea este daca tu vrei sa fi acest fraier sau vrei sa iei ceea ce iti doresti.
Ia-ti inima in dinti si spune-i ca o placi, mult mai mult decat o simpla prietena, ca ai sentimente pentru ea.
Nu ai ce pierde!
De nu-i spui, oricum nu o poti avea, dar daca ii spui si ea te place la randul ei, ai sansa sa fii fericit cu ea, formand un cuplu.
Bună! Fata a trecut prin momente grele, iar prin faptul că tu ai fost acolo și ai ajutat-o să le depășească, sigur i-ai câștigat încrederea. Ai devenit un sprijin pentru ea și e foarte posibil să aibă sentimente pentru tine. Fă ce simți până la urmă! Dacă ea nu-și dorește să se implice într-o relație cu tine, sau mai are nevoie de timp, acordă-il! Eu îți doresc mult succes!
Dupa parerea mea avand in vedere ca petreceti foarte mult timp impreuna asaca aici sunt doua situati 1.si ei ii place de tine dar ii este frica sa te piarda asa ca nu indrazneste sa distruga prietenia si ar trebui sa faci tu primul pas sau 2. nu este pregatita sa intre intr-o relatie asa ca nu prea ar vrea o relatie deocamdata si te vede ca pe un om de incredere pe care se poate baza. dupa parerea mea eu cred ca ar trebui sa o lasi o luna doua deoarece inca poate nu ia trecut si e speriata de relati dupa ce trece alea doua luni sa ii spui toate sentimentele tale despre ia doar cand sunteti doar voi doi. Mult noroc amine.