| DoDo a întrebat:

Deci e ceva de intrebat[eu intreb e logik]!`

Deci plac pe cineva.

Vreau sa ii marturisesc ca eu simt ceva pentru. el insa. Mi-e frica

De ce?

De reactia lui! Unii din cls. Spun insa ca si el ma iubeste insa.

Poate voiau sa ma deruteze.

El insa spunea ca NU.adica el nega acest lucru.``

Of ce sa fac?

Este bine sa ii marturisesc?

Mai exista cineva care`l place o fata pe care eu nu o suport.

Uneori am curaj sa-i spun insa alteori nu.

Este bine?

Multumesc pentru sfat.

5 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Buna kiss.
Si eu sunt in aceiasi situatie, mai bine spune-i ca il placi decat sa ii spuna fata pe care nu o suporti si apoi sa suferi daca el va fi cu ea. Probabil si el te place dar a negat in fata prietenilor lui, poate pentru ca nu vrea sa afli asta de la ei ci sa iti spuna el atunci cand isi face curaj.
Fa-ti curaj si spune-i, lasa-l sa se gandeasca daca vrea sa incepeti o relatie sau nu iar daca nu accepta, nu trebuie sa suferi din cauza lui si incearca sa iti gasesti un prieten care sa te iubeasca si sa te aprecieze cu adevarat.
Bafta kiss, spune-i cand esti tu hotarata, dar nu o lasa pe " fata enervanta " sa ii spuna inaintea ta.

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Buna tongue
Gandeste-te putin:.
1)Deci daca nu ii spui e posibil ca aceea fata sa ii zica ea inintea ta
2) Cine stie, poate si el te place dar, Daca nu ii zici poate o sa`si piarda interesul fata de tine sad
3)Daca ii spui poate va simti si el la felsmug
4)in cel mai rau caz. Daca ii zici si nu te place. Daca e baiat de treaba te va refuza cu plandete si nu vaa face nici o scena uratatongue
Dar. daca te va refuza ca un nesimtit, inseamna ca nu te meritaoh go on

In plus. Chiar daca te place si a zis ca Nu. E normal. s`o fi rusinattongue [de exemplu, si mie imi place un baiat si uneori ma port foarte urat cu el pentru simplu fapt ca ma rusinezstraight facebig grin]

Daca ceilalti zic ca si el te place, parerea mea e ca e adevarat:d

Deci, Ia`ti inima in dinti.Du`te Spune`i si...smugsmug
Cine stie poate se va intamapla ceva bun tongue

| cosmin21 a răspuns:

Spune-i ca il placi, oricum nu ai nimic de pierdut, poate doar de castigat, cine stie.

| AngiiiBlake a răspuns:

Mai bine spune-i ce simti. happy

| ZapaciLaa a răspuns:

Esti nebuna? laughing Scz da asta mi s-a intamplat si mie si iti zic ca mai bine nu ii zici fiindca el a aflat si nici nu mai vorbea cu mine. Acum ca nu mai simt nimic din cauza indiferentei lui fata de mine si acum se intereseaza mai mult de mine si cred ca ma place, idi**u! crying