Buna, cum? Tu meriti ceva mai bun... dar oricat l-ai iubi, nu ii permite sa faca treaba asta, daca te-ar iubi cu adevarat nu ar vrea sa fie cu tine doar pentru sex, nu il mai accepta in viata ta, chiar daca poate iti va fi greu, dar gandeste-te si la tine, pentru ca te lasi folosita de el, nu meriti asta, si cum sa copilareasca la 20 de ani, mai ziceam si eu la 16-17-18, dar acum ar trebui sa fie cat de cat matur si sa aiba o relatie serioasa, si cand iubesti nu faci una ca asta, stai linistita, ca gasesti tu altul mai bun, care sa merite o fata ca tine, dar ce esti tu jucaria lui? Sa fie cu tine doar pentru sex, apoi merge la altele, si mai se intereseaza si el de tine sa se arate ca tare ii pasa, daca ii pasa nu se purta asa...eu zic sa vb cu el si pune-l sa aleaga, ori ramane cu tine, sa aveti o relatie serioasa si sa lase prostiile deoparte, ori sa copilareasca cat vrea, dar fra tine, sa uite de tine, asta in cazul in care tie nu iti convine situatia, oricum nu te lasa la el, bafta!
Tu accepti situatia doar in ideea daca nu il ai pe el.macar o particica si tot nu doare la fel de mult daca nu ai mai avea nimic. Pe el l-a speriat ideea de stabilitate nu tu ca persoana. Intreba-te mai intai daca se merita sa astepti nu stiu cat timp pana se satura el de "copilarie". Eu zic ca e o scuza de doi bani...cand iubesti chiar daca ti-e teama un pic infrunti orice de dragul persoanei iubite, defat totul se infrunta de amandoi. El stie ce insemna pentru tine si ii place ideea ca daca una il va respinge intotdeauna vei fi tu sa-l astepti. Pentru el este win-win... dar gandeste-te si la tine.ai numai de pierdut. Oare se merita pentru cateva momente de afectiune gustul amar care ramane dupa ce pleaca? El va continua cat timp tu ii vei permite...nu te astepta ca sentimentele tale sa aiba ecou in sufletul lui si sa-ti spuna ca vrea relatie cu tine. Vorbele lui...mesajele .nu au nici o valoare atunci cand faptele se rezuma la sex. Uita-te la situatie per ansamblu... dar nu cu sufletul, cu sperante.doar cu capu, la modul real si ia o decizie care poate pe moment va fi foarte grea dar pe termen lung vei fi mult mai bine.
Cum ai spus si tu te foloseste doar pentru sex, cand si-a dat seama ca tu il iubesti imediat a inceput sa se retraga si ti-a spus ca vrea sa mai copilareasca, nu vrea o relatie mai serioasa...asta poate dura mai ales ca ti-a spus ca vrea sa se mai distreze.Nu inteleg de ce nu va puteti distra impreuna?
Tie iti place aceasta relatie. sau ai rabdare de dragul iubirii pn el.
Spune-mi tu ai vrea sa ai parte de momente adevarate, minunate de dragoste. sa fii iubita in toata legea, respectata, cautata. fara strict relatii sexuale.
Principalul e sa te simti bine... poate il iubesti prea mult. incit de multumesti si asa. daca sincer nu mi se pare corect deloc.
Nu cred ca relatia voastra v-a mai dura ult. oare el vrea ink sa copilareaska. sau sa mai fii cu el pina gaseste pe alta. e ciudata relatia voastra si nu mi se pare corect pn tine. Gindeste-te bine. analizeaza bine situatia. sh ia o buna decizie. Team pupat
Te-ai complacut in situatia de a avea o relatie strict sexuala cu el, desi este clar ca il iubesti si ca te doare, te termina comportamentul lui si esti foarte confuza. Daca la 20 de ani mai vrea sa copilareasca, este un mare fraier... iar tu nu ar trebui sa suferi atata si mai bine ai face sa gasesti un baiat care sa vrea acelasi lucru ca si tine.Relatia asta strict sexuala nu-l va tine langa tine mult timp...pentru ca va dori sa incerce "lucruri noi cu persoane noi" ca doar isi permite avand in vedere statutul relatiei voastre.Gandeste-te bine la ce faci si nu-ti mai pierde timp din viata cu persoane care nu merita.
Aceasta pseudorelatie, cum ii spui tu este cam complicata! daca ar fi asa nu ar fi niciunul dintre voi implicat, in schimb vad ca tu il iubesti si nici el nu este mai prejos.vad ca el tine la tine, te iubeste dar nu isi da seama, si cand o sa isi dea seama o sa fie cam tarziu...cu toate ca nu iti doresc asta! o sa dureze in functie de voi... daca el o sa se sperie ca isi da seama ca te iubeste si fuge atunci o sa dureze putin...si daca isi da seama ca va iubiti si nu mai are rost sa "copilareasca" atunci o sa dureze.pana va saturati unul de altul!
Cu alte cuvinte te-a fraierit. Crezi ca te vrea pe tine sau doar trupul tau? Asa sincer acum. Fazele cu ii pasa de tine si-ti da mesaje le are si cu celelalte, nu doar cu tine. Oups, mi-a scapat porumbelu, sau stiai deja ca nu esti singura. Sa fim seriosi, e un pacalici libidinos, scapa d el si gaseste-ti unul care "sa nu mai vrea sa copilareasca", eu zic totusi ca meriti daca iubesti, sa si fii iubita. Oricum, daca nu ma crezi, ramii cu el si ne revedem peste putin timp pe site, cind o sa te smiorcai ca ti-a frint asta inima
O prietenie e ca o constructie.dezbinata impotriva ei insisi... unde poate sa duca? o casatorie e la fel.ca o cetate. daca unul tradeaza, ce se intampla? daca mergeati pe acelasi drum si deodata ati luat-o pe drumuri diferite chiar daca paralele deocamdata.candva se vor desparti sau unul isi va schimba directia. iar la douazeci de ani ...mai poti copilari pana pe la 23-25. dar o relatie serioasa tot trebuie sa legi cumva nu? timpul trece repede. un baiat se insoara cand vrea. dar o fata se marita cand e ceruta nu? adica ea nu poate forta lucrurile in favoarea ei decat daca e isteata.fii isteata.nu gasculita, fiindca ai totusi 20 de ani.