| CiocolaticaDulshee a întrebat:

Deci... e un baiat care lucreaza intr-un loc pe langa care trec foarte des si intr-o zi treceam eu printr-o pasa mai proasta si m-am dat la el si m-am dus la el acasa, nu m-am culcat cu el doar ne-am masturbat unul pe celalalt si apoi a zis sa ne purtam ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Asa, dupa vreo 3 luni a inceput sa se dea la mine si m-a intrebat cand iesim si dupa multe rugari iar am repetat experienta aia, si dupa ce am terminat prostiile a zis ca ii e foarte dor de mine mereu etc si ca vrea sa repetam experienta mai des ca stie ca il plac mult ca simte ca si eu vreau la fel. Atunci i-am zis ca nu e adevarat si ca sa ii demonstrez nu o sa mai vorbesc un timp cu el si intr-o luna am trecut pe unde lucreaza el doar odata si nu l-am bagat in seama, iar el pentru ca lucra nu putea sa vina la mine. asa, acum parca e disperat dupa mine in ziua aia mereu imi facea semne si acum am aflat ca se baga in vorba cu prietenele mele le intreaba de mine toata ziua le cere numarul meu si adresa deci serios ziceti ca e obsedat. Ce credeti, incepe sa ma placa sau de ce a devenit asa? Adica a vazut ca nu imi mai pasa de el.

5 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Cum se zice ma."ce isi face omu cu mana lui se numeste lucru manual"?

| Neagandalf a răspuns:

Eu cred ca a inceput sa te placa prea mult poate chiar sa te iubeasca...Si asta ar fi o ocazie perfecta pentru a incepe o relatie! Dupa ce ai fost putin indiferenta cu el acum e cea mai buna ocazie sa incepeti o relatie!

| Emilian65 a răspuns:

Este disperat dupa tine, pentru ca nu mai are cu cine sa faca sex.

| Felys a răspuns:

Eu cred ca nu are pe alta si tu te-ai oferit din prima, de ce sa piarda ocazia, esti buna de saltea

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Pana la urma tu ce intentii ai?
E normal ca tipul sa se poarte asa.Doar nu vroiai sa fie indiferent mai ales ca ati avut momente intime.
Nu e obsedat, doar isi doreste ceva mai mult de la tine si da, te place.