| iubi_duby75 a întrebat:

Deci e un baiat dragut cu mine in scoala numa ca acesta are prietena care din cate am auzit de la cativa baieti seamana perfect cu mine numa ca ii mai grasa laughing Asa. problema mea ii ca nu stiu de ce se uita asa insistent la mine de cate ori ma vede pe holu scolii raised eyebrows. mda e o scoala mare din bucuresti oh go on. si intamplarea face ca pe oriunde merg eu apare si el parca m-ar urmari. Da tin sa specific ca tipu ii super dragut` chiar foarteee love struck. mad numa ca uite ca mai apare `o big` pr0blema angry. intamplarea face ca la cea mai buna prietena a mea sa-i placa de el angry da va zic eu ca nare sanse devil. da oricum nu vreau sa ma cert cu ea sad. Mda` decii` situatia ii chiar foarte complicata laughing. sper ca ati inteles ce tot am zis eu aici laughing si ca puteti ajutaa`. ce sa >fac?:. hai feteLee` sfaturii`! dau FUNDA la cine e cat mai explicita.

7 răspunsuri:
| greenapple a răspuns:

Nu ii da de inteles prietenii tale ca il placi asta poate sa complice treaba!

| yoyoooxd a răspuns:

Pai.
depinde de relatia cu prietena ta...
daca chiar ti la relatia asta de amicitie dintre voi doua ar trebui sa ul dai dracu de baiat
sau
daca nu puteti sa va itnelegeti sau faze de genul asta
faceti un pact
nici una sa nu fie cu baiatul asta
daca chiar il placi ft mult.
vorbeste SERIOS cu prietena ta. explica`i situatia
dar alegeti cu atentie cuvintele
ca poate o doare.nu stiu.
nu o cunosc pe prietena ta si nici pe tipul pe care il placi.
eu zic sa ai grija. o prietenie poate dura la nesfarsit.insa o relatie...

| Ea12345 a răspuns:

Daca prietena ta nu are sanse la el, atunci incearca sa-i spui ei ca daca vrea ca el sa fie fericit, sa-l lase cu tine, ca el nu are nicio obligatie fata de ea.
Din cate vad eu, tipul asta e tare simpatic, asa de placut de fetehee hee
Eu nu cred ca te urmareste. Daca ar vrea sa-ti spuna ceva, ti-ar spune, pentru ca are acest atuu al aspectului exterior si ar trebui sa nu-i fie teama... Oricum, poate afli un id, apoi un nr de tell...Descurca-te tu, daca il placi mult. Daca nu-l placi, atunci sa nu stai cu el doar pentru ca,, e frumos". Iti vei pierde prietena, din cauza ca ea va crede ca-i faci in ciuda sau ca faci intentionat.
Succes!kiss

| Lorelai a răspuns:

Baiatul te place din cate zici tu, ai rabdare poate isi va face curaj sa te abordeze si nu iti face griji cu prietena ca nu are de ce sa fie suparata daca baiatului ii place de tine si mai ales daca face el primul pas. Cred ca va iesi ceva frumos, ce daca are prietena, poate s-a indragostit de tinehappy Bafta!

| andrei253 a răspuns:

Mai, eu nu sunt fata sunt baiat, ansa stiu cate ceva despre astabig grin.Am avut si eu o problema asemanatoare, aveam o prietena, dar totusi...parca imi era drag de o alta fata(bineanteles, aratoasa ca prietena mea), asa ca o urmaream, sai ai aflu ce stil de viata are, ce mananca, cum se comporta etc. Offf... pur si simplu eram "reandragostit"de ea.Nu stiam, caci nu vroiam sa o fac sa sufere pe prietena mea asa ca i-am spus. Iam spus ce simt, ne-am luat larevede si gata.Nu stiu daca te ajuta dar, ma rog, te pup, ceau!

| Flinn a răspuns:

Pai lasa prietena agata baiatul

| Adela50 a răspuns:

Pai :
1 El are prietena si se cam da la tine, aceasta dovedeste ca nu e prea sincer. Daca o sa te bagi cu el, o sa fi si tu in situatie prietenei lui.

2 Daca tie iti place de el si ajungi sa te intrebe daca vrei sa fi cu el si tu vrei, vorbeste cu prietena ta, spune-i ca nu e vina ta, el alege nu tu. Explica-i ca nu face nimic daca se enerveaza.Trebuie sa accepte realitatea.