1st sa nu iti fie jena... ce poti pati daca iti place de el, nu e nici o problema. 2nd incearca tu sa vorbesti cu el... sa-i oferi ajutor la teme/lectii sau sa il ceri pe al lui daca stie mai bine decat tine. La inceput el probabil nu o sa aprecieze ca asa sunt baietii dar apoi se poate sa ajungeti chiar la o relatie stabila. Daca el nu vorbeste cu tine e clar ca: ori lui nu ii place de tine, ori nu te prea cunoaste, ori e chiar un prost care te place dar ii e rusine sa iti spuna. Sper ca te'am ajutat
Nu risti nu castigi...deci...alegerea e numai a ta! bafta!:*( decat sa suferi asa mai bine iti faci putin curaj si ii marturisesti totul)
Pai ce pot sa-ti spun este doar ca sunt in aceeasi situatie (e chiar identica situatia) bine ca ai pus intrebarea ca vreau si eu sa aflu ce sa fac.nu mai pot sunt inebunita si eu dupa el.am fost cei mai buni prieteni in clasa a 3-a dar acum nu ne mai vorbim din cls a 5-a si ar trebui sa fiu iar amica lui ca sa pot sa ma apropii mai mult.si eu vreau sa aflu ce ar terbui sa fac
Pai al meu stie ca-l plac si nu m-a ajutat la nimic. oricum nu mai il plac dar totusi.atata timp cat exista baieti nepasatori degeaba il placi.si poate si el te place dar la cum stiu eu baietii te place si pe tine (poate) si mai place ink vreo 2-3.