| MrsDETECTIVE a întrebat:

Deci e vorba de baiatul asta. il vad la scoala, imi place tare de tot, dar l-am ignorat si indepartat cand facea pasi spre a ma cunoaste din cauza ca este genul de"baiat popular". Cum repar greseala asta? Nici macar nu l-am cunoscut de fraiera ce am fost.

Răspuns Câştigător
| MandrilaVasileRadu a răspuns:

''Deci''
... daca te place cu adevarat te cauta el stai linistita.
Si chestia cu popularitatea la multi e doar de fatada si poate ascunde anumite frustrari.Mare atentie la tipul asta de baieti.Chestia cu iesitul in evidenta mi se pare o treaba cu dus si intors...de obicei cineva ce are anumite calitati e mai modest asa si nu se streseaza sa iasa in evidenta.E mai rafinat, mai discret, etc.In fine asta e alta poveste.
Si cine a spus ca ai gresit? happy
Tocmai instinctiv i-ai oferit un test.
Ca sa il treaca trebuia sa te caute indiferent cat de mult l-ai ignorat.Bine...trebuie si aici sa stii cum se ignora un baiat.E o arma cu doua taisuri.A-l face gelos si a face pe indiferenta trebuie mare scoala aici...crede-ma pentru ca sunt unii baieti ce au un orgoliu de nedescris.Nu se mai intoarce la tine nici daca ii dai bani si ii vii in genunchi.
Mare atentie.
Sfatul meu?
...
Daca te place te va cauta si a doua oara, daca nu cauta si tu pe altul happy

| MrsDETECTIVE explică (pentru MandrilaVasileRadu):

Se tot invartea in jurul meu timp de un an! Un an in care incerca tot felul de chestii cu mine si eu ignoram instinctiv!

| MandrilaVasileRadu a răspuns (pentru MrsDETECTIVE):

Hm..seamana cu o poveste de-a mea.La fel si eu incercat sa ma intalnesc cu o fata si am tot incercat pana ...am renuntat.Dar nu definitiv sa ne intelegem laughing
Am luat o pauza timp in care am niste chestii personale de rezolvat.
Imi place mult de ea... :X si stiu ca si ea ma place in adancul ei,numai ca nu recunoaste sau nu arata asta, dar...o prind euhee hee na, vezi si tu cum mai evolueaza lucrurile. daca nu mai da deloc semne ca ar fi interesat de tine, asta e situatia se mai intampla, daca ar mai fi ceva sanse acolo eu zic sa-i acorzi o sansa.Macar stii una si buna.Succes! pa, pa happy

| MrsDETECTIVE explică (pentru MandrilaVasileRadu):

Multumesc!:* Paahappy

| MandrilaVasileRadu a răspuns (pentru MrsDETECTIVE):

Cu placere happy

4 răspunsuri: