| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Deci e vorba de fostul prieten happy din nou laughing

Ii cerusem nr de telefon si mi l-a dat. Acum l-am intrebat daca mai are nr meu si a zis ca nu, sa-i dau un mesaj. L-am intrebat daca e ok sa il sun si a zis ca ma suna el cand are semnal bun(el sta intr-o zona mai fara semnal). Ce as putea sa-i zic?

Il iubesc enorm si totusi am indoieli daca sa ma impac cu el(e diferenta de varsta foarte mare - 10ani, eu am decat 16; ar cam fi si distanta ca el sta la vreo 10km de orasul unde invat eu si nici nu are masina; am mai fost de doua ori impreuna si ne-am certat pentru ca nu vroiam sa o fac cu el; parintii mei nu ar fi de acord; si in plus am un iubit ideal... se comporta foarte frumos cu mine, tine la mine chiar daca suntem decat de doua luni jumate impreuna si aproape ca mi-am inceput viata sexuala cu el- adica am facut petting, si multe altele, in afara de sex).

Si totusi il iubesc pe fostul... Nu asta e problema ca o sa-mi calc pe inima si nu o sa ma impac cu fostul, dar ce as putea vorbi cu el(daca e sa ma sune)? Cum sa procedez ca sa devenim prieteni foarte buni si sa-l conving sa ne revedem(strict amical)? El a fost totusi primul meu prieten(chiar daca ne-am vazut doar de 3 ori) si am amintiri cu el pe care nu le-as putea sterge asa usor(primul sarut, primul care m-a invatat cam ce inseamna petting si multe altele).

Deci cum as putea sa-l fac sa devenim prieteni foarte buni? Sa fie ca un frate pentru mine(ca si asa era bun prieten cu fratele meu de 23 de ani).

Răspuns Câştigător
| ATHOS a răspuns:

"Ochi caprui"! Il iubesti pe "fostul" si in acelasi timp ai si "iubitul ideal "! Eu cred ca ar trebui sa te horarasti ce vrei. Pentru asta, poate ca ar fi bine sa-ti definesti mai clar sentimentele pe care le ai fata de cei doi. Abia dupa aceea ai putea lua o decizie relativ inteleapta.
Bafta!

1 răspuns:
| elutzyka a răspuns:

Suna-l si spune-i ca ai vrea sa fiti prieteni nu altceva