Dupa parerea mea, bine ar fi sa incerci sa nu te reintorci la el. Daca este cu alta..nu inseamna ca o iubeste mai mult pe ea, ci faptul ca si el incearca s-o uite pe fata cu care a fost 7 ani.Cred ca ai facut destul ca sa-i demonstrezi ca-l iubesti.Pastreaza-ti demnitatea de fata.O fata merita mult mai mult.O data cu trecerea timpului isi va da seama ce a pierdut.Dar timpul le rezolva pe toate atata timp cat este folosit cum trebuie.Incearca sa il ignori si sa cunosti si alte caractere? Viata e frumoasa, dar scurta?
Si mai este inca ceva..nu este bine sa intri intr-o relatie cu o persoana care abia s-a despartit de iubita/iubitul.No sa va da-ti seama ce o sa regretati mai devreme sau mai tarziu.Vă va lasa cu un gust amar.Decat dupa o perioada indelungata de timp, dupa ce ii va trece.Pwp?
Permite mi sa iti spun ca ala este un prost. Nu are rost sa plângi după un barbat care nu te merita si nu te apreciază la adevărata ta valoare. Băieții vin si pleacă, stai liniștită ca o sa găsești altul.