Esti prea timid ( cam asa sunt si eu ) nu ai nimic iti place prea mult de ea si te blochezi in preajma ei e ceva normal. Fi mai încrezător în tine, nu ai nimic de pierdut ști ce ai de făcut, invit-o în oraș undeva la un suc, doar voi doi la o înghețata ceva, fi vesel, relaxat și încearcă sa o faci sa rada ( fetele adora asta sa fi glumeț) sa o faci sa se simt bine si poți sa ii spui ca o placi. Acționează acum ca de nu poate ți-o ia altul asculta de mine ca și eu am pățit la fel, nu am acționat la timp ca eram timid și acum e cu altul, mai bine e sa ii spui, chiar dacă te va refuza dar ramai cu constinta împăcata ca măcar am încercat decât sa spui oare dacă ii spuneam ca o plac poate era cu mine acum? Deci nu mai sta pe gânduri acctioneaza nu ai nimic de pierdut. Bafta.
Daca-ti zambeste nu inseamna neaparat ca te place! Poate se gandeste cum ar fi daca te-ar calca o masina. Ok, asta a sunat cam dur
Glumeam doar, stii, nu putem stii ce inseamna. dar poate ai sanse daca scapi de emotii, si asta tine de tine, sau bea ceva inainte nu glumesc, sa nu faci asta ca poate te alegi si cu o bataie, nu glumesc din nou acum. Stii, mai intai trebuie sa iti gasesti linistea interioara, si dupa ce mintea si sufletul iti sunt curate vei fi deschis la mai multe printre care si o comunicare mai usoara in fine prin toata chestia asta vreau sa spun ca trebuie sa scapi de stres si de nesiguranta. Iar asta o poti face doar tu
PS: mi-ai adus aminte de o intamplare de a mea mai veche, era o fata pe care n-o mai vazusem 2-3 luni si am invitat-o in parc, m-am intalnit cu ea, totul bine, in fine iar cand a fost sa o pup mi-a venit sa rad ca eu imi adugeam aminte ca parca arata mai diferit si apoi mi-a fost rusine si ea a plecat si n-am mai vorbit cu ea de atunci. LoL si nu era urata de loc, doar ca am fost prost ca mi-a venit sa rad )
Buna.
Esti indragostit. Trebuie sa iti infrangi temerile. Trebuie sa actionezi, fiindca altfel o vei pierde. Daca iti zambeste si discuta cu tine, inseamna ca te place si ea. Discuta cu ea amical, apoi vezi daca ai ocazia sa o intrebi daca nu doreste sa fie prietena ta. Incercarea moarte n-are. Iar daca nu vrea, nu fi trist, sunt destul de multe fete care cauta un baiat, nu te impacienta! :*
Frumoasa poveste pentru un tanar adolescent, dar nu are nimic in comun cu aceasta sectiune ( de ce nu ai intrat pe "Adolescenti"?).
Fata si-a dat seama ca te-ai umezit din cauza emotiilor ( si nu numai), si pentru a te proteja, a plecat. Nimic mai mult.
Esti prea sentimental amice si nu e bine.Trebuie sa fi mai barbat dar asta vine dupa ce o sa te mai arzi de cateva ori.
Stiu ce zici si eu as muri daca ar trebui sa ii spun unei fete ce simt pentru ea. Mi s-ar inmuia picioarele m-as aprinde la fata si as avea palpitati si in palma ca sa zic asa . Trebuie sa iti faci curaj si sa ii spui dupa va fi mai usor sa vorbesti cu ea
De emoții scapi când vrei... Important e să vrei. Nu e normal ca timiditatea să te oprească din a-ți atinge scopul cum nu e normal să stai ca mutălăul. În primul rând nu te gândi la ea ca la „oau, fata pe care mi-o doresc" pentru că e posibil ca ea să nu fie de aceeași părere, sau să ajungi să fii folosit.
Trebuie să-ți pui 00le la bătaie (nu, nu pentru omletă) și să treci peste frica asta de a fi refuzat. Ideea e că mintea ta funcționează așa: „decât să fiu refuzat, mai bine nu fac nimic". Ei bine, află că e posibil ca tu să nu pierzi un refuz ci o șansă.
Tu trebuie să-ți repeți „de ce nu?" pentru că nu există un motiv bine fondat pentru atitudinea asta. Dacă ești refuzat, asta este... O să-ți pară rău o zi-două, pe urmă vei uita treptat de ea și vei căuta/găsi alta și tot așa. Important e să nu te subestimezi și să nu te descurajezi!
Esri prea timid si stiu cum este ca si eu sunt. Mie mi s-a intamplat acelasi lucru. :[
Buna :*!
Pfff. eu zic ca ea s-a bucurat ca desi erai cu prietenii tai, tu ai mers la ea sa o saluti.E un gest frumos din partea ta pe care nu multi il fac si e frumos ca esti si timid.Recunosc, puteai sa o prinzi de mana sa ii spui "stai!" si sa vorbesti cu ea, sa ii spui ceea ce simti dar poate ca asa e cel mai bine sa fi si timid nu doar "increzut", acum poti sa ii trimiti un sms, poti sa o chemi un baiat.
Esti baiat, esti cu un pas in fata sti ca de obicei baietii sunt cei care fac primul pas! Lasa emotiile, incearca sa fi tu! Ai incredere in tine
Te pup si bafta! :*
Lasa-mi si mie un răspuns la asta :d http://www.tpu.ro/......-un-baiat/
Multumesc,o sa incerc iar azi , dar emotile le arunc la gunoi. Sa imi tineti pumni!
Va multumesc!
Dce?
ASA! :*
Daca zambeste nu inseamna ca te place poate si-a dat seama ca o placi si a plecat deoarece tu te blocasesi