Dar voi v-ati gandit vreodata ca poate baiatul ala nu vrea decat sa fiti pur si simplu AMICI? ca se uita la tine poate pentru ca esti frumoasa si isi mai clateste ochii, dar nu ca vrea neaparat sa fie cu tine? nu inteleg de ce te superi daca el e cu alta. Ti-a zis clar ca vrea sa fie cu tine? a venit macar sa vorbeasca cu tine despre chestii intime? Eu iti sugerez sa lasi timul sa treaca, sa te comporti normal. Nu e normal sa ii dai ignore si sa nu mai vorbesti cu el doar pentru ca nu ti-a iesit asa cum ai vrut...ah god grow up.
Poi, cred ca esti suparata pe el ca ai auzit ca este cu " Mirela ". Eu cred ca trebuie sa il bagi in seama si sa il intrebi ( daca iti place de el ) daca este cu "Mirela", sau daca te iubeste, de ce se comporta asa cu tine si in primul rand ce este cu el... Cred ca tiar fi mai usor sa vezi ce ai bate capul. Si eu zic sa il bagi in seama, cred ca nici tie nu ti-ar convenii daca ai fi in locul lui!@!
Succes si multa sanatate!@! Funda?
Pai sigur este cu ea deoarece 1.De Valentine's day ea l-a chemat sa-i dea nu stiu ce si el s-a dus imediat la ea.2.La absolut toate pozele ei de pe facebook apare ca el i-a dat like...Si nu sunt suparata pe el pentru aia, sunt suparata ca acum vb cam nepasator cu mine...Chiar daca se uita la mine ogramada
Poi asta inseamna ca iti place de el. Daca exista o mica speranta pentru acel baiat, spune-i in fata. Daca te deranjeaza spune-i in fata, atunci isi va da seama ce simti pentru el si (...)
Succes
Daca se uita la tine mereu si te ajuta cu teme sfaturi si etc inseamna ca nu-i esti indiferenta si ca acel baiat tine la tine. Tu acum esti un pic geloasa pe el pentru ca banuiesti ca este cu mirela. Dar gandeste daca el ar fi cu ea dc s-ar uita asa mult la tine? Chiar daca este cu acea fata tot pe tine te place. La urma urmei este si vina ta pentru ca el daca te ajuta tot timpul si se uita la tine mereu si tu nu schitezi nimci ce sa faca...El practic ti-a dat de inteles ca te place pe tine ce vrei mai mult de atat? Asa ca nu procedezi bine deloc ignorandul, din contra ar trebui sa stai mai mult cu el
beausingurlamasamea întreabă: