anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci este un baiat de care ii place de mine iar mie nu-mi place deloc de el. Ce sa fac ca sa vada ca nu imi place de el si ca nu ma intereseaza de flirturile lui? Si nu vreau sa ii spun in fata ca mie nu-mi place de el ca nu-i prea bine. As vrea asa ca un "test" de exemplu sa vorbesc eu cu cineva fata de el spunand " wai. la X ii place de mine iar mie nu-mi place de el... ce ma enerveaza"laughing ceva de genul. Deci ca si cum el sa afle singur nu eu sa ii spun. Sper ca ma intelegeti.

Funda!

6 răspunsuri:
| Miley a răspuns:

Uuuuuuuuuu si pe mine ma enerveaza unu. Daca ai prieten incearca sa te saruti cu el sau ceva de genu cand vede si el astfel o sa vada ca nu il placi

| misterioaѕa a răspuns:

Te inteleg...eu spun sa lasi timpul sa decida. daca iti place sau nu... daca nu iti place acum baiatul o sa-l placi.asteapta sa vezi

| Andreea_1714 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa saruti/tii de mana/iei in brate un baiat de fata cu el. Se v-a potoli garanta pentru ca v-a crede ca ai iubit.

| CARMENCITA a răspuns:

Parerea mea este ca o sa sufere mai mult daca te aude pe tine vorbind despre el cu alta persoana si-ti spun asta din experienta vietii. Daca esti sigura ca nu vrei sa fii cu el atunci trebuie sa-i dai de inteles, nu-l bagi in seama. Daca nu merge ii spui in fata cand sunteti singuri ceva de genul ca nu va potriviti si va gasi el pe cineva. Poate el vrea sa fiti amici. Daca faci cum zici tu sa te auda pe tine cum te plangi unei prietene cum te enerveaza el nu e frumos.Gandeste-te cum te-ai simti tu in locul lui.Nu-l baga in seama si daca nu intelege ii spui frumos ce vrei si ce nu, ca nu vrei sa fii iubita lui, ca nu vrei sa fii prietena lui, adica amici.

| SuntFata a răspuns:

Ai putea face si asta sa zicem ca e o idee buna, dar totusi incearca sa spui asta cat mai delicat si cat mai usor daca nu poti spune-eu in fata totusi cat mai frumos

| Mao a răspuns:

Foarte inteligenta ideea. Cum se va simti cand va sti ca vorbesti despre asta pe la spate? De exemplu, tu placi un baiat. Treci pe langa gasca lui de prieteni, si el face 'Ha, lu' aia ii place de mine. Serios, cum se poate gandi c-ar fi ceva intre noi?!' cum te simti? Ca naiba, te asigur. Spune-i baiatului, nu merita sa ii faci faze. E mai usor cu adevarul. Dupa trece el peste, va fi greu intr-adevar, se va supara, dar daca e doar atractie, nu ii va lua foarte mult.
Gandeste-te de doua ori inainte sa faci vreo faza, nu stii niciodata cand roata se intoarce!