Servus @FataCuOchiiCaprui! Atenție, nu știu dacă te iubește cu adevărat însă pot spune că tipul e foarte posesiv, și nu prea e de bine. Tu în loc să fii fericită că ești îndrăgostită, suferi pentru tot ceea ce i se năzare lui. Părerea mea ar fi să-ți vezi de drum, dacă e să fiți împreună el este cel care ar trebui să se schimbe, nu tu, dragă FataCuOchiiCaprui! Bucură-te de adolescență, ieși cu prietenii, zâmbește! Chiar nu ai pentru ce să suporți fițele lui, asta este părerea mea.
Să ai o zi cu zâmbet și gânduri limpezi!
Meh, oare ce vrea unu de 21 de la o fata de 16? Nu zice ca nu-i asa, ca el e altfel si alte chestii. Is si eu baiat (20) si stiu ce vorbesc.
Poti face cum vrei, eu te sfatuiesc doar sa nu pui suflet.
Suna'l si vei vedea reactia lui...Doar asa vei stii daca merita sau nu relatia
Asa sunt si eu cu iubitul meu, iar orgoliu strica mereu o relatie frumoasa
Nu renunta...Mai ales daca si tu il iubesti
Puup :* Ai grija
Draga fata cu ochiii frumosi.iti spun cu mana pe inima ca o sa ajungetzi sa plangetzi o sa ajungetzi la despartzire iti spun din propria experientza am 22 de ani si am trecut prin astea.regeret enorm ca nu am facut ce trebuia, acum e prea tarziu. sfatul meu este sa va terminati pana nu este prea tarziu.un mare user de pe aici mi-a zis rau e cu rau dar MAI RAU E FARA! si a avut dreptate!
linarkfts întreabă: