anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci,este vorba despre o fata care o plac in liceu,faza este ca atunci cand am incercat sa ii spun ca o plac a zis ceva gen "Sa nu spui ca iti place de mine?!" dar nu pe un ton fericit/trist ci un pic "enervata" ca ea nu i-ar placea sa isi faca iubit,ii genul de fata care vrea sa fie prietena cu toata lumea si sa fie de treaba,dar sa nu aiba iubit (ceva de genul) si in schimb sa ii spun ca o plac i-am facut un compliment si era ceva gen "Awwww",chestia ii ca nu stiu cum sa ii spun ca o plac fara sa inceapa sa fie genul ala de fata,ceea ce cred eu este ca numai timpul ar face-o sa se schimbe intr-un fel, dar mi-e teama ca in timpul acela se va indargostii de altcineva, oare ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| dianainsta01 a răspuns:

Nu cred, personal, ca a reactionat asa din cauza ta stric, poate e oarecum speriata de gandul ca cineva o place sau exista undeva o posibila idila in viata ei, si asta e felul ei de a ascunde nesiguranta. eu am fost in aceeasi situatie si am reactionat la el, ti-am explicat de ce mai sus. insa, in timp baiatul asta s-a mai apropiatde mine (ca prieteni), comportandu-se frumos cu mine si am inceput si eu sa il plac si sa imi doresc sa fim impreuna la un moment dat. insa, pana mi-am dat seama de asta el deja mi-a spus ca s-a saturat sa astepte. sa ca ar fi bine sa grabesti putin lucrurile. sunt sanse sa te placa, oricum. fi de treaba cu ea, si o sa ii castigi inima big grin

5 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Nu-i spune că o placi, arată-i asta.

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Usor de zis, greu de facut, cum as face eu asta?

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Băi, eşti "GigiDurul" şi te intimidează pe tine o fată?
Fii alături de ea, bag-o în seamă, află ce îi place, bate-i unele apropouri.

| raluk27 a răspuns:

E fata populara, gen "vedeta scolii". Evit -o. Nu e decât mare bataie de cap.

| anonim_4396 explică (pentru raluk27):

Nu,nu e genul de "vedeta scolii" e vedeta clasei, dar nu e o diva dinaea care isi pune ruj si vine cu poseta la scoala, e o fata foarte de treaba si stiu de ce imi place de ea, crede-ma, nu e nici genul ala de fata.
E foarte de treaba si glumim foarte mult si ne distram bine impreuna.