| All4QuestionS a întrebat:

Deci, eu cu prietena mea avem cam 1 an si 5 luni, avem o relaţie la distanţă (Buzău -Bucureşti), si ne a mers totul bine, adică încă merge, ne mai certăm noi uneori din chestii prosteşti dar ne impacam repede mereu. De la un timp bun incoace, eu parca simt ca aş vreau sa fiu si singur, sa pot vorbi cu ce fete vreau sa fiu "liber" intr-un fel, sentimentul asta il am cand nu ma vad cu ea ( ma vad cu ea o data pe săptămână sau la două săptămâni) iar cand sunt cu ea nu simt nici pe departe vreo urmă de sentiment sa nu mai vreau sa fiu cu ea sau ceva, doar cand sunt fara ea, ma mai aouca asta. Si nu inteleg, care este problema? Avem o relatie monotona, din cauza distanţei, nu mai este relaţia la fel? O sa ne despărţim curând din cauza asta? Cateva idei, păreri? Si daca as putea sa fac ceva legat de asta ca sa nu mai simt asta, mi ar fi de ajutor. Nici fara ea nu vreau dar nici cu ea, nu mai ştiu.

6 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Am discutat pe tema asta cu mai multe cunostinte baieti si am ajuns la concluzia ca e normal dupa un anumit timp, suntem inca tineri.

Nu cred ca o sa va despartiti din cauza asta, atat timp cat stii a gestiona situatia si nu te indepartezi singur de ea. Multi baieti trec prin asta cand au o relatie mai lunga, important e sa realizezi tu daca astea sunt niste ganduri care te macina tare, de trecut peste ele ai putea, iesiti mai des daca aveti ocazia, poate o vacanta in doi. Succes!

| JustDeedee a răspuns:

Si eu am avut o relatie la distanta, o distanta mult mai mare care a durat vreo 6 ani cu certuri, despartiri si impacari, unde ne-am vazut foarte rar.
Daca doresti ca relatia voastra sa mearga, sfatul meu este sa va vedeti mai des, sa ramaneti unul la altul peste weekend, sa va introduceti in familiile voastre in cazul in care vreti ceva de viitor, dar totusi sa va acordati si libertate.
Nu e nimic rau in a vorbi cu alte fete sau ea sa vorbeasca cu alti baieti atata timp cat e o limita si loialitatea e la locul ei. O relatie presupune incredere reciproca.

| RAY a răspuns:

Ai pierdut aiurea atata timp din viata pentru nimic de fapt, las-o pe drumul ei si cautati ceva relati nu iluzi

| deeeaqq a răspuns:

Tu sau ea se află în Bucureşti?

| All4QuestionS explică (pentru deeeaqq):

Ea, iar eu merg la ea

| deeeaqq a răspuns (pentru All4QuestionS):

Mişto, suntem din acelaşi oraş. *nu contează asta, în fine*

Relațiile la distanță nu sunt oarecum monotone. Sunt unele care merg mult mai bine decât cele din real...

Dacă încă aveți sentimente unul față de celălalt şi vă duceți mai des unul la altul ( aici bat apropoul în fiecare săptămână, poate tot weekend-ul ) o să vă meargă relația destul de bine.