anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci eu eram a cincea B iar acum sunt A.cand eram in B ma jucam in fiecare pauza cu fata de care imi place.ei bine,intr-o zi,le cautam(pe ea si pe prietena ei,cu care ma jucam de asemenea),si le-am vazut ca erau in baie(le-am vazut cand au intrat),si o fata din A,tot spunea ca nu sunt acolo. apoi am plecat, crezand ca ori cum vor iesi odata si odata.si eu m-am intors,si am vazut ca acea fata din A a spus :,,vine inapoi,intra-ti repede"(si am vazut-o cum fugeau in baie,ca stiu ca una dintre ele avea bluza mov, si cealalta verde.....si le-am vazut.de ce nu vor sa ne mai jucam? ca imi place de una dintre ele.

18 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca te evita intentionat, cred ca asa le place lor sa se ascunda ca tu sa le gasesti

| ComatoseWine a răspuns:

Nici nu stiu ce sfat sa iti dau.Asteapta sa vezi.Joaca-te cu alte fete si baieti. Poate sunt suparate ca nu mai esti cu ele in clasa.

Răspuns utilizator avertizat
| ComatoseWine a răspuns (pentru Andrei2000454):

Acum poate ca au realizat ca nu mai apartii clasei lor.E un comportament tipic de izolare intre clase ce tine cam pana in a 7-a.E ceva normal sa nu mai fie acea legatura, tu fiind cu ele doar in pauza.Gaseste-ti alti prieteni. Poate a fost ceva trecator, poate nu.Mai asteapta sa vezi daca se comporta la felbig grin

Si ce vrei sa se intample daca tie iti place de ea? Poti doar sa ii spui si gata...te sfatuiesc sa nu incepi cu marturisiri de-astea.

Incearca sau mai degreaba asteapta.

Sa renunti la ce? Nu e nimic intre voi.Doar o mica prietenie.

| Ando1dul a răspuns:

Mai stai in banca ta

| neutrino a răspuns:

Pentru ca nu esti cuminte.

| Albãstriţaxx a răspuns:

Probabil or fi auzit ceva rau despre tine, sau se ascund din joaca laughing

Ar trebui sa vorbesti cu un/o coleg/colega de ale lor, sa le intrebe de ce nu mai vor sa vorbeasca / sa se joace cu tine, si totul se va rozolva, sper asta! happy

Funda\? puppy dog eyes

| flobest a răspuns:

Dai pace vreo 2-3 zile... sa vezi k vine ea la tine happy