| ItsUkiSenPai a întrebat:

Deci.Eu i-am spus unei fete pe care o plac ca imi place de ia bun si o zis ca nu conteaza, i-am spus sa nu zica la nimeni in schimb a zis la toata clasa si nu mi-a zis nimeni nimica timp de 3 zile dupa aia mi-a zis o fata, Nu am zis nimica in ziua urmatoare nu ma mai bagat in seama si vazand lucrul acesta maine zii am inceput si eu sa nu ma mai uit la ea si sa o evit.Acum in prezent tinem distanta mare si cand o intreb dc e suparata pe mine zice ca nu e, dar e nu stiu dc nu ma baga in seama pentru ca am zis ca imi place de ia si asta ce e gresti.Deci dc e suparata din ziua aia in care i-am spus ca imi place de ia? Cum indrept lucrurile ca vrea sa fie ca la inceput cum sa-i zic ca cand vrea sa-i zic ceva zice lasa-ma in pace sau lasa-ma cu din astea. Funda cine imi zice ce are ca nu o inteleg.

5 răspunsuri:
| Thextruexme a răspuns:

In primul rand nu esti pregatit pentru o relatie, este foarte clar doar din ce ai scris.Dar daca vrei neaparat un raspuns las-o in pace, nu te place si te-a si facut de rusine in fata clasei facand exact opusul a ceea ce ai zis tu sa faca. Noroc.

| s3byk91 a răspuns:

Sunt de acord cu Thextruexme, nu are rost sa mai insisti pentru ca nu daca si ea te placea nu te facea de cacao. evit-o, sau cel putin nu mai intra in conversatii cu ea ca te evita. Poate cu timpul o sa vina ea la tine... cine stie?

| irina20 a răspuns:

Nu te placa si are impresia ca daca-yi da atentie o sa-ti faci iluzii.Mai bine las-o tu in pace o sa regreta ea.

| GummitsaxXx a răspuns:

Deci. Ea. Nu cred ca e genu` tau din cate ai zis..Stii. Cateodata nu conteaza doar fata pe care o are. Ma rog oh go on Deci. Ea nu te mai baga in seama deoarece atunci cand i-ai zis ca o placi a ramas in stare "de soc" sa zicem..Si. Toti o fi tachinat-o prin clasa etc. Si se simte nasol. Si poate nu se mai apropie de tine..Pentru ca nu vrea sa fie tachinata de cei din jur. Si. Ar trebuii sa o lasi in pace si sa-ti gasesti o fata care sa te iubesca. Parerea mea. Bafta! :*

| neutrino a răspuns:

Fata nu te place si nici nu poate fi onorata ca tu sa-i fii iubit!