| Ana0127 a întrebat:

Deci eu ieri i-am filmat pe 2 baieti cum unul il lua pe sus pe celalat a fost maxim 7 secunde. Si o colega de-a lor le-a trimis filmarea fiindca am pus-o pe insta story cred ca stiti si voi ce inseamna asta. Si a aflat si domn director de asta si inca cativa profesori. Cu baietii am vorbit si totul este ok. Dar imi este foarte frica maine la scoala. Va rog ajutati-ma si spuneti-mi ce sa fac fiindca nu mai pot. Scuzati categoria dar este cea mai vizitată.

8 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Nu vad care e problema. Ma luminezi?

| Ana0127 explică (pentru aXy99):

Noi nu avem voie sa face poze sau sa filmam in incinta scolii.
Si directorul meu este trilulilu si na.

| aXy99 a răspuns (pentru Ana0127):

Intr-adevar, dar nu ai filmat cine stie ce... a fost o filmare banala, as putea spune. N-ai ce sa patesti. Sau ai patit? Cum a fost?

Păi se luase proful de fizică de mine fiindcă au crezut ca a filmat alta fata si zicea ca de ce am mintit si tot asa dar eu nu am mintit cu nimic nici nu stiam despre ce era vorba dar a zis sa nu mai fac asa.

| aXy99 a răspuns (pentru Ana0127):

Ai scapat usor happy
Oricum nu facusei mare chestie.

Știu dar na.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Eu am o prietenă care-mi trimite tot timpul snap-uri cu colegii ei și nici nu mă gândesc că ar fi ceva grav. Stai liniștită.

| ReZiSTorr a răspuns:

Deajeaba ti-e frica.In viata fiecare lucru se plateste.Suporti consecintele.Din cate spui, in cel mai bun caz primesti mustrare in fata consiliului iar la 3 mustrari iti scade nota la purtare, ori te exmatriculeaza.Bafta si nu trebuie sa porti frica in tine, asta arata ca nu ai incredere in tine