| yonutz_9485 a întrebat:

Deci eu nu stiu ce sa fac va zic clar care e chestia : am o fata in clasa mea cu care ma inteleg bine ca colegii iar cand am mers intr-o excursie am tinuto in brate si atunci m-am indragostit de ia vrand de la ia mai mult decat o prietenie ce sa fac spuneti-mi cum sa incep ca sa pot avea un viitor cu ea dar i-am zis deja ca o plac sia ramas mirata. cum procedez?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sanky. Ai tinut-o in brate si atit. Daca vrei mai mult, ia-o cu usurelu, ca daca te repezi o sa te evite ca pe un disperat.
Si inca o chestie desteapta "o fata, daca o iei prea repede, se sperie, daca o iei prea incet se plictiseste"winking

3 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Ia-o usurel, vb cu ea frumos, stai des in preajma ei, fi natural, nu fi nici prea tupeist, dar nici retras, vb cu ea normal, apoi ramane de vazut daca si ea te place, bafta.

| rozalia25 a răspuns:

Gaseste motive sa fii cu ea: teme impreuna, o floare, cate un compliment (nu mai mult de 1 pe zi), iar restul va veni de la sine(atentie la delatlii, daca e bucuroasa poti trece la tinut de mana).

| JoJo a răspuns:

Incearca sa te porti cat mai frumos cu ea si sa-i dai de inteles ca tu o placi cv mai mult decat ca pe o simpla prietena... dar cum au zis si ceilalti ...nu prea multe insistente ca o sa creada ca esti disperatbig grin daca si ei ii place de tine ai sa vz ca o sa ai sanse tongue Incearca sa o inviti la o plimbare prin parc cvbig grin... dar sa nu sune ca o intalnirehee hee[ ca de... e greu cu fetelelaughing]