| KoBrAVaSaluta a întrebat:

Deci eu plac pe o fata...si ea stie ca o plac ca i-am zis. Odata a pus pe alta fata sa-mi spuna din partea ei sa renunt la ea ca nu prea crede ca avem vreo sansa de a fi impreuna si ca acum numai place niciun baiat(atunci ii placea de un baiat tot de la noi din clasa si eu cred ca datorita mie a reusit sa-l uitehappy ca la el nu avea sanse ca mai multe fete il placeau si cu toate astea nu a avut nici o prietena). Am momente cand pur si simplu o uit numai simt nimic pentru ea. Dar cand o vad din nou iarasi incep sentimentele, si nu stiu in ultimul timp da unele semne ca m-ar placea dar nu stiu sigur si de asta va cer ajutorulhappy. In timpul orelor o vad ca se mai uita la mine, dar se uita cu o privire diferita fata de cea obisnuit.Clasa noastra are o excursie si m-a intrebat si pe mine: Tu mergi in excursie?(avea un glas mai vesel nu stiu sa explic) si eu zic: Nu, apoi deodata parca se supara.
P. S: 13 ani happy

5 răspunsuri:
| justfreelove a răspuns:

Te place fraiere, dar nu ii ceri sa fie prietena ta, o faci sa fie! Sarut-o si daca nu se fereste te-ai combinat cu ea
PS: du-te in excursie

| whitenights a răspuns:

Hai succes vezi ce faci in excursiewinking

| KoBrAVaSaluta explică:

As vrea sa merg dar ...am un turneu in acel timp faza nationala

| SysRq a răspuns:

Salut, E evident fata te place si doreste sa mergi cu ea in excursie, incearca sa stai mai mult cu ea sa iesiti in pauze afara doar voi 2, o chemi afara spunandu-i hai nu vii afara uite ce frumo este sau hai afara sa luam o gura de aer.si vorbesti mai mult cu ea, dupa o perioada cand va veti intelege mai bine si cand simti ca ai destula incredere in tine o poti intreba daca te place. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| ada_8825 a răspuns:

Cu toate ca tu inca o iubesti nu e bine sa fi un premiu de consolare. Daca nu a mers cu acel baiat vrea sa fie cu tine ca o consolare sau poate sa il faca gelos.Doar ca exista si posibilitatea sa descopere ca esti un baiat foarte bun pentru ea si ca vrea sa incercati sa aveti o relatie.Eu spun sa risti si sa te apropii de ea pentru ca nu ai foarte mult de pierdut. Daca vrei sa ai o relatie cu ea ar fi bine sa faci tu primul pas chiar daca esti timid pentru ca fetele vor sa fie cucerite nu sa cucereasca si daca poti ar fi bine sa mergi in excursie pentru ca o sa fie alta atmosfera intre voi doi. Sper ca te-am ajutat