Spune-i ca simplu fapt de a fi intr-o relatie din nou cu el, te face fericita. Si nu trebuie sa asculti de altii, pentru ca majoritatea persoanelor in ziua de azi vor sa faca rau. Spune-i ca nu vor mai exista certuri asa, pentru ca nu iti va mai pasa daca vreun alt baiat sau fata va interveni ca sa va desparta. Spune-i sa creada in iubirea voastra. Fa tot posibilul sa fiti impreuna, pentru ca rareori dupa o despartire mai vezi persoane care se plac reciproc. Ar fi nasol sa ratati situatia. Uite, incearca sa iesiti DIN NOU la o prima intalnire, ca atunci cand erati impreuna. Faceti tot ce va place, iesiti la suc, la film, cumparati-va baloane, alergati-va, sarutati-va, si nu cred eu ca veti mai sta vreodata departe unul de celalalt. Bafta multa, porumbeilor!
Multumesc mult sper sa pot rezolva ceva!:*
De ce nu te poate face fericita?
Incearca sa nu mai pune-ti la suflet tot ce spun alte persoane de relatia voastra, sunteti doar voi 2 in relatia aceea, nu toata scoala. te sfatuiesc sa mai vorbesti cu el o vreme, si atunci decide daca vrei sa mai incerci odata cu el. nu ai nimic de pierdut zic eu..atata timp cat un alt baiat va facut sa va despartiti.