| ingerash_1981 a întrebat:

Deci.eu plac un baiat. da el este indiferent cu mine.ma mai si jigneste. dar pe prietenele mele le intrebare mereu de mine.si se deschide in fata lor.adica vb ce ii place la mine si d-astea.cand vrea sa ies afara il pune pe prietenul lui sa ma sune.aseara am vb pe mess...era la un prt.si nu stiu daca a facut misto de mine. da mi s-a parut ca imi vb serios.si a zis ca daca tot il iubesc sa arat ca tin la el.si daca era asa pana acum ii dadeam web si ii faceam un "show" la web.ca sa ma cunoasca mai bine.deci mi se pare prea absurd.si ia'm dat si ignorlaughing. ce sa fac? eu chiar il iubesc

Răspuns Câştigător
| Alina_9354 a răspuns:

Poate si el tine la tine dar vrea sa se dea drept macho ca sa te cucereasca! Asa am patit si eu cu actualul prieten cu care sunt de 3 ani aproape, cand ne-am cunoscut el vb cu o prietena de-a mea pe mess si jucau pool si m-am bagat si eu in seama ca imi placea de el dar cu mine vorbea foarte urat(,, te arunc in canal'',, du-te si te uita la luna singura si lasa-ma impace,, si expresii de genu)! Am insistat sa-l cunosc si mi-am dat seama ca de fapt,, face to face,, era foarte timid si chiar ii placea de mine dar nu stia cum sa se exprimebig grin Incearca sa te intalnesti cu el si vezi ce parere are despre tine cu adevaratwinking Funda?

1 răspuns:
| cOnTexT a răspuns:

Iubire iubire :X, e frumoasa nu?

Trecem la subiect ☺, pai daca il iubesti incearca sa il faci si pe el sa te iubeasca, din cate vad eu are tendinta sa faca "misto" dar asa sunt baietii la varsta asta, zambestei, fal sa te iubeasca! stiu ca sti sa o faci, fate placuta! Sau daca vrei sa nu primesti un raspuns de genul 'NU' cand esti doar tu cu el sarutal draga! sigur va merge

bafta ☺