| AnemonaP a întrebat:

Deci eu si cu o prietena am cunoscut un baiat. Urat straight face dar cred ca simteam ceva usor pentru el, am devenit buni prieteni, si nu ma imaginez cu el impreuna. nu stiu de ce. daca mi-ar propune sa fim impreuna nu as accepta in vecii vecilor, si mi-a spus ca e indragosit de prietena mea si sa il ajut si am fost de acord. dar ma durea inima la propriu. chiar nu stiu de ce.ma durea foarte tare sad. aveti un sfat si pentru mine? Funda+vot
P. S. Fara raspunsuri stupide

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate inima ta il place. Nu trebuie sa iti placa tie, inima da ordine. Daca ei doi nu se combina, spune-i ce simti, nu poti sta asa, sau spune-i prietenei tale ca-l placi, poate ei nu ii place chiar atat de mult de el, fi sincera cu ea, si poate o sa va intelegeti cumva. Eu nu mai vorbesc de catia ani cu prietena mea adevarata cea cu care am crescut, din cauza unui baiat, in 5 minute a stricat vechea prietenie dintre noi, o consideram sora, dar mi-a ascuns multe lucruri, ceea ce m-a durut a vorbit cu el pe la spatele meu. Dar tu fi sincera si spune-i ei ce simti, ca nu va despartiti si sa pierdeti legatura. O data ce te-ai certat cu prietena ta, in veci nu o sa mai existe incredere.
Bafta colega si aveti grija una de cealalta, nu lasati un baiat sa strice legatura dintre voi.