| GeOrGy2o1o a întrebat:

Deci...eu stau la casa iar prietenul meu la bloc(in oras)... e distanta destul de mare si nu ne putem vedea si nici vorbi la telefon sau pe messenger. Voiam sa va intreb daca ar trebui sa imi fac griji pentru ca am in clasa vreo 3 fete care il plac si ar face orice sa il cucereasca dar pana acum eu l-am aparat de privirele lor gen "flirt". Sa-mi fac griji ca m-ar putea trada? El e cam rusinos si nu prea ma ia el in brate sau ma saruta si tot eu trebuie sa fac astea si el doar cand ne certam el imi spune la sfarsit ca ma iubeste dar ideea e ca vorbele pot fi spuse usor daca sunt false si chiar nu conteaza daca e asa si poate ca nu imi amintesc dar el nu mi-a dovedit ca ma iubeste. Poate ca mi-a dovedit dar nu mi-am dat eu seama; in fine, deviez de la subiect. Ar trebui sa cred cand imi spune lumea ca el le-a spus ca tine mult la mine si ca nimic nu mai e la fel cand nu sunt langa el? Va rog sa folositi cat mai putin cuvantul "despartire" pentru ca mi-am propus cand m-am combinat cu el sa il las pe el sa se desparta de mine pentru ca stiu ca voi regreta. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Eu cred ca ai o relatie frumoasa.
Faptul ca el e mai rusinos,desi a declarat celor din jur ca tine la tine,este un punct in plus.
Tot ce trebuie sa faci este sa stii sa-ti aperi si tu,ca si el,relatia.
Nu-ti fa ganduri negre,faptul ca va vedeti mai putin e doar piatra de incercare a relatiei voastre.
Si nu uita ca,asa cum tu te ingrijorezi pentru el, se poate ingrijora si el pentru tine.
Acorda-i aceeasi incredere pe care ti-o acorda si el, pastrati relatia voastra linistita si frumoasa departe de ochii lumii si totul va fi bine.
Cuvantul "despartire" nu-si are rostul in ce va priveste.

2 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Despartire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai chiar acest cuvant este primul care imi vine draga mea in minte "despartire" pentru ca nu sunteti facut unul pentru celalalt,si nu trebuie sa suferi dar el nu te iubeste si daca iti zice "te iubesc" yuuuy sunt foarte usor de zis aceste vorbe daca vrei iti zic si eu si oricare baiat ca sa te impace sau sa te faca sa crezi ca chiar te iubeste,draga mea nu te procopsi cu un acest tip de baiat pentru ca,ca el baieti sunt cu miile,nu suferi draguto nu trebuie merita, dar ce eu as fi fraiera lui sa mai faca el cum vrea, dar u nu meriti ceva mai bun ca el.doar nu mori acum si vrei sa mori legata de el.nu vreau sa te fac sa suferi, dar stai linistita ca el nu te inseala de azi de maine, de cand sunteti voi.pentru ca distanta face multe lucruri si intr-o relatie chiar foarte sudata si de foarte mare duratabig grinimi pare rau poate sunt niste vorbe grele pentru tine dara sa stii ca din greselile noastre si a altora invatam ce sa facem si ce nubig grin