anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci eu sunt cu un baiat are 21 de ani si nu mai tin la el de loc stm impreuna de 1 an dar mie imi place de alt baiat de varsta mea cu el parinti mei st de acord cu pr meu nu.si tipului astuia ii place de mine dar nu stiu cum sa ma desp de pr meu el ma iubeste foarte mult eu pe el nu il mai iubesc la fel de mult ca la inceput simt ceva pentru el da nu e iubire asa tipul de care imi place e B.F cu dusmanca mea si azi ne-am certat din cauza ei ..acum ne-am impacat dar mi-a spus sa ramanem doar prieteni pana ma despart de pr meu ..amandoi stm cl a8a si facem banchetul impreuna faza e ca si B.F a lui e cu mine in cl si el vrea sa mearga cu amand2 cum sa fac sa ma desp de pr meu fara sa il ranesc? si cum sa fac ca tipul asta sa mearga cu mine la banchet?

8 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Daca mai stai mult langa prietenul tau, nu faci altceva decat sa il ranesti din ce in ce mai tare si sa il faci sa sufere si pe langa mai suferi si tu pentru ca stai cu el fara sa ti la el, si asta nu e deloc usor.
Sfatul meu este sa incerci sa ii spui ca nu mai simti pentru el nimic din ce simteai inainte, sa ii spui ca ti la el, dar nu mai ti ca la un iubit, si ca nu mai poti sa il iubesti cu forta, daca are 21 de ani, o sa inteleaga, ca e deja cat de cat matur.
Si apoi o sa mergi cu celalalt la banchet, fiind iubita lui, normal ca daca ii spui sa mearga doar cu tine, daca te iubeste o sa tina cont de dorinta ta si nu o sa mearga si cu cealalta care e prietena lui.
Cu toate ca ai face bine sa incerci sa te intelegi cu ea, daca vrei ca relatia dintre tine si el sa mearga, pentru ca mereu o sa fie certuri intre voi din cauza ei, incearca sa nu aveti certuri pe seama prietenilor pentru ca nu e bine deloc.
Si ai mare grija, sa nu faci o alegere proasta, sa nu il lasi pe cel care te iubeste pentru ceva ce inca nu cunosti cu adevarat, ai mare grija, incearca sa nu gandesti cu inima.
Bafta.

| Cosmotel a răspuns:

Sigur o sa sufere mult pedofilul dupa prietena lui de 14-15 ani laughing)
mai sunteti si de 1 an impreuna. de la cat te-a luat de crescut? tongue

| Gur1tza a răspuns:

Esti fata trebuie sa ai ideei..pff asa pur si simplu va trebui sa inteleaga prietenu tau ca nu mai vrei sa stai cu el si ca deja sa stabilit intre voi obisnuinta!

| jupiter530 a răspuns:

Faci intr-un fel sa te vada sarundadu-le cu cel la care tii.asa mam desp eu de toate prietenele mele.nu cont faptul ca mi-am luat o gramada pde palme si injuraturi

| Silviu591 a răspuns (pentru jupiter530):

Prost mai esti happy

desparte-te de el, nu mai sta..si asa e mai mare..ma mir cum de poate sta cu un copil ca tine.

| jupiter530 a răspuns:

Sau ii dai in cap cu toporu dar ai grija sa fie asc k pe urma e fugareste el pe tinelaughing

| Alexalexalexalex a răspuns:

Pai sa nu-l ranesti e cam imposibil, spune-i e simti pentru el si ce simti pentru celalalt.Alta metoda nu ai, ori ramai cu cel cu care esti ori iti strangi inima in dinti si ii spui ce simti.

| MateAdi a răspuns:

Du-te la politie si denuntal....il baga la inchisoare pentru pedofilie si tu mergi la alalalt laughing)