| SethMC a întrebat:

Deci exa mea zicea ca ma iubeste pnm ca eu sunt viata ei..si de la un timp incepuse sa nu mai iasa cu mine sa ma trateze cu indiferenta. dupa 3 zile dintre care in 2 am prins-o cu altu pe afara dar nu am vazut nimic decat ca se plimbau, m-am despartit de ea si am aflat ca ma inselase si acela cu care m-a inselat era un prieten de-al meu si el stia ca sunt cu ea chiar prima oara cand i-am vazut mam sarutat cu ea... faza e ca acum nu stiu ce sa fac:
sa ii las sa isi traiasca viata bine mersi si sa trec cu vederea
sau cand ii prin pe amandoi afara sa ii dau cap in cap lu' aia sa ii dau una si pe ala sa in calc pe cap?thinking

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

A doua varianta suna tare, tipa te minte pe fata si nu te mai iubeste(daca te-a iubit vreodata)happy Ps: poti s-o calci si pe ea...=> placinta cu 2 arome (f & M)rolling on the floor

1 răspuns:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca nu mai ai nimic cu ea, o lasi in pace,
ar fi o reala dovada de maturitate.
Se despart perechi casatorite, cu copii, care s-au inselat unul pe altul, ce-ar fi daca dupa, s-ar cauta ca sa se omoare unul pe celalalt?
Viata merge inainte, lasa trecutul in pace si ai grija ce alegeri faci in viitor, orgoliul ranit nu-l vindeci cu o palma si-un pumn ci cu multa generozitate, te vei simti superior acestor nimicuri!