Tu crezi tot ce auzi?!
Fiecare relatie e UNICA!
E de preferat sa va iubiti si sa va respectati, doar atat!
Asta este o duma sau este pe bune? Pai cum sa fie mai bine asa ceva, traiesti n-spe ani impreuna cu celalalt si sa nu poti lega doua cuvinte cu el, ca nu aveti lucruri in comun si nu aveti ce vorbi unul cu celalalt.
Foarte important este sa aiba cat mai multe lucruri in comun, sa faca cat mai multe lucruri impreuna, desigur ca fiecare vrea sa aiba si timpul lui, separat, dar de baza este timpul petrecut impreuna.
Tot in aceasta ordine de idei, este bine ca cei doi sa aiba un nivel de pregatire apropiat.
Daca ai lucruri in comun este mai bine, nu de asta se zice "mi-am gasit jumatatea"? acum depinde de oameni, uni se plictisesc, alti nu, te-am pupat...
Fiecare cu conceptiile lui in practica e altceva.Adica n-ai fi bucuroasa sa poti face un lucru alaturi de persoana iubita in loc sa-l faci de una singura?
Nu e adevarat, din contra trebuie sa ai multe lucruri in comun cu persoana iubita pentru ca relatie sa nu fie monotona.
E bine ca intr-o relatie sa ai activitati comune cu partenerul... dar e si o vorba care zice ca:"contrarile se atrag". dar nu ai dc sa-ti faci griji.asta difera de la parteneri pana la relatie.
Eu consider ca e important sa aveti lucruri in comun, pentru ca aceste lucruri va fac fericiti pe amandoi in acelasi timp, Adica ce rel ar fi:hey iubitu eu ma duc in parc cu Laura tu ce faci azi? El:pai eu ma duc la pescuit.ne vedem diseara, eventual in pat''. Incerc sa-ti spun ca cu cat aveti mai multe lucruri in comun cu atat e relatia mai solida.
anonim_4396 întreabă: